Firmaya Mesaj Bırakın

Livello

Firma Kodu: F133028650

Kurumsal Bilgiler

LİVELLO MOBİLYA

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa ve i mekan

HAKKIMIZDA/KURUMSAL

Livello (AKC Mobilya San. Tic. Ltd. Şti.) 2005 yılının Kasım ayında 3800 m2 kapalı alanda faaliyetlerine başlamıştır. 2008 yılında kurumsal dönüşüm çalışması yapan firmamız , bu bağlamda personelini eğiterek başlattığı çalışmalarını makine parkurunu yenileyerek devam ettirmiş ve kapasitesini aylık 1000 takım yatak ve yemek odası üretir noktaya getirmişti.

2013 yılı içerisinde yine kurumsallaşma çalışmaları çerçevesinde kullanmakta olduğumuz üretim ve muhasebe programlarımıza ilave olarak ERP programına geçiş yaparak İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamız 11.000 m2 kapalı alan olmak üzere toplam da 22.000 m2 yeni tesisinde üretim,sevkiyat,depo takip, satış sonrası hizmet ve muhasebe ile entegrasyonu sağlanmıştır.

Tüm paketler ve paket içerisindeki ürünler tamamen barkodlu olarak programımızda otomasyonu sağlanarak değerli müşterilerimize sorunsuz olarak sevkedilmektedir. Hali hazırda son sistem teknoloji üretim makinaları ile üretimini devam ettirirken bu bağlamda üretim parkuru içerisinde 2 adet HPP11 panel ebatlama makinasının yanı sıra, 3 adet kanallı kenar bantlama makinası , 2 adet İtalyan eğri kenar 4 adet Robland çizerli yatar, 2 adet Rover cnc işleme, bir adet vitap 3 kafa delik ve tek kafa delik, bir adet 7 kafa çoklu delik, kendi bünyemizde bombe pres makinaları, 1 adet pvc membran makinası ve 227 çalışanımız ile aylık 2000 takım yatak odası, yemek odası, koltuk takımları, sandalye, köşe takımları üretir duruma gelinmiştir.

Grntnn olas ierii i mekan

Ürettiğimiz mobilyaların yarısından fazlasını ihracat olarak Irak, İran, Suriye, Azerbaycan, Almanya, Makedonya, Kosova, Gürcistan, Libya, Mısır, Tunus, Fas, Arabistan, Lübnan, Cezayir, Ermenistan ve Avusturya gibi ülkelere satmaktayız. Türkiye’de ise 56 şehirde bayilerimiz aracılığı ile ürettiğimiz ürünlerin satışını yapmaktayız. Aylık 2000 takım üretim yapan firmamızın hedefi ileriki yıllarda bu üretim rakamını temeli sağlam bir şekilde 2 katına çıkarmaktır.

İnegöl mobilyasına ve Türkiye’nin ihracatına katkıda bulunarak hem dış ticaret hacmimizi hem de yurt içi satışlarımızı, kalitemizden taviz vermeden arttırmak ve daha fazla istihdam sağlayabilmek başlıca hedeflerimiz arasındadır.

Misyonumuz; hedeflerimize ulaşmaya çalışırken çevreye duyarlı bir şekilde dünya standartlarının üstünde üretim yapmaya çalışarak ülkemize hem dış ticaret hem de istihdam anlamında fayda sağlamaktır.

Grntnn olas ierii oturma odas masa ve i mekan

Firma Resmi Adı

LİVELLO MOBİLYA

İletişim Bilgileri

(224) 723-4340
(532) 746-5886
(541) 442-3442
siparis@livello.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

Metin Kocatürk

www.livello.com.tr

Süleymaniye Mah. Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No:27
İnegöl - Bursa

Firma Faaliyet Alanları

  • SALON TAKIMLARI
  • YEMEK ODASI TAKIMI
  • YATAK ODASI TAKIMI
  • MASA&SANDALYE FİRMALARI
  • SEHPA FİRMALARI

Firma Harita