Firmaya Mesaj Bırakın

LİBAS

Firma Kodu: F140694132

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

LİBAS TRENDY FASHİON STORE

Grntnn olas ierii 1 kii glmsyor ayakta ve ak hava

HAKKIMIZDA

İzmir Bornova'da 1969 da kurulan Libas, o günden bu yana Dünya Modasının seçkin platformu, yabancı markaların Türkiye'deki tercihidir.

İlk açıldığı günden bu yana bir çok markanın koleksiyonlarını özgün seçimlerle kendi çatısı altında toplayarak müşterilerine farklı tarzlarda seçim olanağı sunmuştur. Milano, New York, Paris, Londra gibi moda başkentleriyle aynı anda markaların en güncel koleksiyonlarını müşterilerine sunmuştur. 2008 yılında açılan Alsancak mağazasıyla, 1000 metrekarelik bir satış alanında, uzman danışmanlarıyla müşterilerine bire bir butik hizmet deneyimi yaşatmaktadır.

Grntnn olas ierii 1 kii glmsyor ayakta ve ayakkablar

Gustomuz

Yüksek moda anlayışını ve kaliteyi ön planda tutarak, güncel markaların koleksiyonlarındaki en iyi ürünlerini müşterilerine sunmak.

ARMANI COLLEZIONI, CREA CONCEPT, HENRY COTTON'S, JOVANI, M MISSONI, PATRIZIA PEPE, TADASHI SHOJI, 7 FOR ALL MANKIND, ARMANI JEANS, JUST CAVALLI, MONCLER, RENE DERHY, PAL ZILERI, ICEBERG, JACOB COHEN, EMPORIO ARMANI, FRUIT, GIANNI CHIARINI, GREYMER, ALBERTO GUARDIANI, CHURCH'S, HENDERSON, OFFICINE CREATIVE,RALPH LAUREN,ADAMO,AVIU,BCBG,LIU JO, THREEFLOOR,MARC JACOBS,BRUNO,BORDESE ,PREMIATA,DOUCAL'S,AMERICAN VINTAGE,OXS,PANTALONI TORINO,ALBANO,MARIA LUCIA HOHAN,PINKO,JEANNOT,AGL,NINALILOU,MAJESTIC,SEAFOLLY,JETS,PHILIPP PLEIN, TRANSIT, KENZO, REPLAY, LORIBLU, MSGM, ZADIG & VOLTAIRE

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta


Firma Resmi Adı

LİBAS TRENDY FASHİON STORE

İletişim Bilgileri

(232) 422-4400
libas@libas.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

LİBAS STORE

www.libas.com.tr

1378 Sokak No:18 Alsancak
Konak - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Erkek Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita