Firmaya Mesaj Bırakın

LARA PARK OTEL

Firma Kodu: F138261211

Kurumsal Bilgiler

LARA PARK OTEL

Grntnn olas ierii aa ev gkyz bitki ve ak hava

HAKKIMIZDA

Antalya'nın en güzel sahil merkezi Lara’da bulunan otelimizde siz değerli misafirlerimize 52 adet odamız ile konforlu bir tatil sunuyoruz. Şehir ve sahil oteli konseptini bir arada yaşamanızı sağlayan otelimizde,

muhteşem konumuyla müşterilerimiz şehrin tüm olanaklarına kolayca ulaşabilirler. Kendini şehrin atmosferine bırakmak isteyen misafirlerimiz Lara Plajında keyifle yüzebilir, Keyifli alışveriş için Terracity AVM' ye kolayca ulaşabilirler. Lara Plajı, Düden Şelalesi, Kaleiçi gibi müşterilerimiz için gezilip görülmesi gereken yerlerden sadece bir kaçıdır. Otelimiz, Antalya Havaalanı'na 7 km, Antalya Otogar'a 15 km ve Lara Plaj'ına sadece 200 metre mesafede yer almaktadır.

Grntnn olas ierii havuz ve ak hava

İster tatil, ister iş, ister gezi amaçlı olsun otelimiz. Otelin bar bölümünde gün boyunca çeşitli yerli ve yabancı içecekler sunulmaktadır. Otelimiz içerisinde sizin rahatlığınız için her olanak mümkündür. Odalarda TV, klima, minibar, duş, şampuan, saç kurutma makinesi ve terlik gibi başlıca materyaller bulundurulmaktadır.

Sizlerin görüşleri ve değerlendirmeleri bizim için en değerli kaynaktır. Aşağıda bulunan linkteki kısa anketimizi doldurmanızı rica ederiz. Ayırdığınız zaman için şimdiden teşekkür ederiz.

Grntnn olas ierii yatak odas ve i mekan

Firma Resmi Adı

LARA PARK OTEL

İletişim Bilgileri

(242) 349-5656
info@laraparkotel.com

Yetkili Adı Soyadı

LARA PARK OTEL

www.laraparkotel.com

Güzeloba Mah. Lara cad No:198
Muratpaşa - Antalya

Firma Faaliyet Alanları

  • OTEL

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita