Firmaya Mesaj Bırakın

KÜNEFECİ HASAN MASAT

Firma Kodu: F141887451

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KÜNEFECİ HASAN MASAT

Grntnn olas ierii yiyecek ve yaz

HAKKIMIZDA

1965 YILINDA TABLADA TATLI SATIŞI YAPARAK TİCARETE ATILAN HASAN MASAT; 1980 YILINDA KÜNEFENİN YAPIMINI ÖĞRENMEK İÇİN GİTTİĞİ SURİYE'DE 10 YIL KALARAK 1990 YILINDA GERİ DÖNÜŞ YAPIP İLK KÜNEFE ÜRETİM TESİSİNİ KURDU.

KALİTE VE HİJYENİ EN ÖN PLANDA TUTAN HASAN MASAT; ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ VE ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGELERİNİ ALARAK MÜŞTERİLERİNE GÜVEN VERDİ.

ŞU ANDA TÜRKİYE GENELİ 7 ŞUBESİ 2 ÜRETİM TESİSİ 2 LOJİSTİK DEPOSU 67 BAYİ VE DAĞITIM NOKTASIYLA TÜRKİYE GENELİNDE Kİ HİZMETİNE DEVAM EDEN HASAN MASAT; SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNE KALİTELİ VE HİJYENİK ÜRÜNLER SUNARAK SİZLERİN GÜVENİNİ KAZANMAYA DEVAM ETMEKTEDİR...

Grntnn olas ierii yiyecek ve yaz

"Hayatı Tatlandırmak İçin.." sloganıyla 14 çeşit tatlı ve Adana usulü su böreği seçeneği olan Hasan Masat; Ankara, Adana, Konya ve Aksaray'da toplam 15 adet şubesi, 2 üretim tesisi, 2 lojistik deposu, 67 bayi ve dağıtım noktasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli ve hijyenik ürünler sunarak sizlerin güvenini kazanmaya devam etmektedir.

Künefe, Baklava, Katmer, Dilber Dudağı, Cevizli Baklava, Tel Dolma Kadayıf, Fıstıklı Tel Kadayıf, Çikolatalı Baklava, Fıstıklı Künefe, Kabak Tatlısı, Şam Tatlı, Lokma Tatlı, Halka Tatlı, Künefe, Özel Dilim Baklava, Serpme Tel Kadayıf, Taş Kadayıf, Şekerpare, Su Böreği

Grntnn olas ierii yaz ve yiyecek

Firma Resmi Adı

KÜNEFECİ HASAN MASAT

İletişim Bilgileri

(322) 444-2167
info@hasanmasat.com

Yetkili Adı Soyadı

HASAN MASAT

www.hasanmasat.com

Havutlu Mah. Karataş Blv. No: 529/A
Yüreğir - Adana

Firma Faaliyet Alanları

  • GIDA SEKTÖRÜ FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita