Firmaya Mesaj Bırakın

KIRLANGIÇ

Firma Kodu: F142072425

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KIRLANGIÇ ZEYTİNYAĞI

Grntnn olas ierii i mekan

HAKKIMIZDA

Ege bölgesinin özenle seçtiğimiz zeytinlerinden ürettiğimiz Kırlangıç Sızma Zeytinyağı, Ege’nin doğallığını, sıcaklığını ve samimiyetini mutfaklarınıza, zeytinyağının sağlığını yemeklerinize taşır. Ailenizle birlikte Kırlangıç Sızma Zeytinyağı’nın eşsiz taze zeytin tadına ve kokusuna daha iyi varabilmeniz için soğuk yemeklerde, salatalarda ve mezelerde kullanmanızı tavsiye ederiz.

Kırlangıç Özel Seri

0.5 Asit: Ayvalık yöresi zeytinlerinin soğuk pres yöntemiyle sıkılıp hemen zeytinyağına dönüştürülmesiyle elde edilen, sınırlı üretilebilen, düşük asit oranına sahip Natürel Sızma Zeytinyağı.

Çökeltme: Ayvalık yöresi zeytinlerinin soğuk pres yöntemiyle sıkılıp dinlendirilmesiyle elde edilen, filtre edilmeden şişelenen ve sınırlı üretilebilen Natürel Sızma Zeytinyağı. Filtre edilmediğinden zeytin tanecikleri içerir ve dibinde tortu oluşabilir.

Çiğ Yağ: Ayvalık yöresi zeytinlerinin taş değirmenlerde hamur haline getirilerek hiçbir sıkma işlemi yapılmadan damla damla süzülmesiyle elde edilen, filtre edilmeden şişelenen ve sınırlı üretilebilen Natürel Sızma Zeytinyağı.
Filtre edilmediğinden zeytin tanecikleri içerir ve dibinde tortu oluşabilir.

Grntnn olas ierii yiyecek

Kırlangıç Ayçiçek Yağı

Üst kalitede bir rafinasyon süreci ile üretilen Kırlangıç Ayçiçek Yağı, tüm yemeklerinize sağlık ve hafiflik katar.

Kırlangıç Mısır Yağı

Bütün yemeklerinizde Kırlangıç güvencesiyle sağlığı ve hafifliği yakalamanız için, Kırlangıç Mısır Yağı’nı üst kalitede bir rafinasyon süreci sonunda ürettik.

Kırlangıç Bakım Ürünleri

Kırlangıç Saf Zeytinyağı Sabunu, Kırlangıç Sıvı Zeytinyağı Sabunu ve Kırlangıç Saf Zeytinyağı Duş Jeli, %100 saf zeytinyağı içeriği ile tamamen doğal kişisel bakım ürünleridir.

Grntnn olas ierii yaz

Firma Resmi Adı

KIRLANGIÇ ZEYTİNYAĞI

İletişim Bilgileri

(850) 222-3233
info@kirlangic.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

KIRLANGIÇ ZEYTİNYAĞI

www.kirlangic.com.tr

150 Evler, Atatürk Blv. No:267
Ayvalık - Balıkesir

Firma Faaliyet Alanları

  • GIDA SEKTÖRÜ FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita