Firmaya Mesaj Bırakın

KIRIMLI VİNÇ

Firma Kodu: F112168157

Kurumsal Bilgiler

KIRIMLI VİNÇ FORKLİFT KİRALAMA KÜÇÜKÇEKMECE

Grntnn olas ierii da gkyz ak hava su ve doa
HAKKIMIZDA 

Kırımlı grup 1969 yılında Artvin Hopa’da merhum babamız Fevzi KIRIMLI tarafından yedek parça satışı ile başlamış olduğu ticari hayatında 1988 yılında İstanbul’a taşımış ve burada kendi alanında piyasa şartlarının üzerinde gayret ve başarısı ile yedek parça satışından kırımlı servis & yedek parça-kırımlı kurtarıcı-kırımlı oto alım satım-kırımlı inşaat-kırımlı vinç-forklift ve nakliyatı da bünyesine katarak kırımlıgrup olarak yoluna devam etmektedir. 
Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava
 VİZYON 

Uzman kadrosu ile müşteri odaklı pazarlama anlayışı ve müşterinin istekleri doğrultusunda, günümüz şartları ile teknolojisini birleştirerek başta kalite olmak üzere gerekli tüm istekleri en iyi şekilde hizmet vermeyi ilke edinmiştir…
Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava
 MİSYON 

Firmamız, müşteri memnuniyetini esas kabul etmiş olup, hızlı, güvenli, dikkatli ve yetişmiş ehliyetli profesyonel personeliyle Türkiye’nin önde gelen şahıs ve firmalarına başarılı bir şekilde hizmet vermektedir.

Makaslı Platform

makasli
Profesyonel yükselticilerden çok daha ağır kapasiteli yük kaldırma özelliğine sahip bu platformlar çalışma alanlarında iş gücünü ve işe harcanan zamanı minimuma indirmek için kullanılan iş araçlarıdır. Bu platformlar sayesinde geniş ve yüksek çalışma alanlarında ağır yükler istenilen noktaya rahatlıkla taşınmaktadır.
Manevralı dönüşleri ile kullanıcıya da büyük kolaylık sağlamaktadırlar. Bu platformlar yük taşımak dışında farklı amaçlar içinde kullanılabilinir. Özellikle yüksek direk ya da sahnelerin kurulumunda, süslenmesinde sıklıkla bu şekilde araçlar kullanılır. Amaç güvenli bir şekilde istenilen yüksekliğe çıkabilmek ve orada en az risk ile güvenli bir şekilde çalışmayı tamamlamaktır. Farklı model ve yükseklikte olabilen makaslı platformlar bir çok farklı sektörde farklı amaçlar için tercih edilmektedir.


İstanbul Kiralık Sepetli Vinç Son Dönemlerin Sıklıkla Tercih Edilen Modelleridir

Sepetli vinçler özellikle işçilerin normal koşullarda ulaşmakta zorlandıkları yerlere kolay ve güvenli ulaşımını sağlayan iş makinalarıdır. Normalin çok daha üzerindeki yüksekliklere erişim oldukça zordur ve iş güvenliği açısından da son derece tehlikelidir. Bu tehlikeyi en alt seviyeye indirmek ve iş gücünden olduğu kadar zamandan da tasarruf sağlamak için kullanılan sepetli vinçler çoğu alanda büyük yardım sağlarlar.


Kırımlı İstanbul Kiralık Vinç İle Güvenilir Hizmet

Vinçler özel yapıda donanıma sahip, her çeşit devinimin kolaylıkla yapılmasını sağlayan iş makinasıdır. Vinçler ağır yükleri kaldırıp başka yere aktarmak için kullanılır. Bu nedenle inşaat alanlarının en gerekli iş makinalarıdır. Özel ehliyet sahibi operatörler tarafından kullanılırlar. Bu operatörlerin görevleri; hareket alanında doğru kullanım sağlamak, ayak bağlantılarını takmak, yükü kaldırıp götürülecek yeri tespit edip yükü doğru noktaya indirimi sağlamak, vincin periyodik bakımlarının takibini yapmaktır. Özel dikkat ve disiplin isteyen bir iş olduğu için herkes tarafından kullanım yapılmasına izin verilemez. Aksi takdirde istenilmeyen iş kazalarına sebebiyet verilebilir.




Grntnn olas ierii gkyz araba ve ak hava

Firma Resmi Adı

KIRIMLI VİNÇ FORKLİFT KİRALAMA KÜÇÜKÇEKMECE

İletişim Bilgileri

(212) 655-0808
kirimli@kirimligrup.com

Yetkili Adı Soyadı

KIRIMLI VİNÇ

www.kirimligrup.com/

İnönü Mah. Okay Sok. No:22 Sefaköy - Küçükçekmece, İstanbul
Küçükçekmece - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • İnşaat Makinaları ve Ekipmanları

Firma Harita