Firmaya Mesaj Bırakın

KILIÇOĞLU CAM

Firma Kodu: F142417757

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KILIÇOĞLU CAM

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa ve i mekan

HAKKIMIZDA

Kılıçoğlu Cam firmasının temelleri 1975 yılına kadar dayanmaktadır. 1975 yılında Karaman'da kurulan kurulan firmamız cam sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır.

Firmamız şu anda yeni kurmuş olduğu cam işleme ünitesi ile Karaman ve ilçelerine cam ve cam işleme alanında toptan ve perakende olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Vizyonumuz

Öncü, yaratıcı, başarıya doymayan, sürekli gelişen ve büyüyen, sektördeki diğer rakiblere ilham veren, saygın ve ilkelere bağlı global bir kuruluş olmak. Verilen hizmetlerde ticari kazancı temel almayan işbirliği ve ortak bilgibirikimini esas almak. Katılımcı ürün sağlayıcı olma adına müşterileri ve üretici firma Şişecam ile olan diyalog kanallarını açık tutmak. Sosyal bilince sahip aktif personel altyapısını korumak.

Sektörde ve alt sektörlerde yaşanan global gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip etmek, üretim ve arz süreçlerini bu gelişmelere göre sürekli olarak yeniden yapılandırmak. Her türlü arz ve tedarikte, son tüketicinin yaşam standartlarının yükselmesini sağlayacak yöntemler uygulamak.

Grntnn olas ierii gkdelen gkyz ve ak hava

Misyonumuz

Sektöründe, eksikliği hissedilen ürünlerin temin edilmesi, işlemlerin gerçekleştirilmesi, çeşitliliğin artırılması yoluyla bölge insanının yaşam standartlarının yükseltilmesinde bir rol üstlenmek, alt sektörlere lojistik ve enformatik destek vermek, uygulamacı ve tasarımcıların kendi faaliyetlerine odaklanmalarını sağlamak ve bunları gerçekleştirirken, insan olmanın değerlerini temsil etmek.

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta ve i mekan

Firma Resmi Adı

KILIÇOĞLU CAM

İletişim Bilgileri

(338) 213-2426
info@kilicoglucamisleme.com

Yetkili Adı Soyadı

KILIÇOĞLU CAM

www.kilicoglucamisleme.com/

İmaret Mah. 154. Sok. No:6
Merkez - Karaman

Firma Faaliyet Alanları

  • Cam Ayna ve Vitray Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita