Firmaya Mesaj Bırakın

KEYF-İ SEYİR CAFE

Firma Kodu: F142173610

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KEYF-İ SEYİR CAFE


HAKKIMIZDA

Keyf-i seyir sizden olanı bir yudum çaya sığdırmış sımsıcak, samimi, hisli bir mekan.

Keyf-i Seyir ; sıcak atmosferi, modern ve ferah dekorasyonu, ruhunuzu doyuran kaliteli müzikleri, lezzetli ve özel yemekleri, güleryüzlü hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile size keyifli dakikalar yaşatmaktadır.Kalitesi ve ürün çeşitliliği ile bölgemizin vazgeçilmez adresi olma yolunda ilerleyen Keyf-i Seyir Cafe; sabah kahvaltısında, öğlen ve akşam yemeklerinizde ya da lezzet kaçamağı istediğiniz her an sizlere hizmet vermektedir.


Lezzete dönüşecek ürünlerin tedarik sürecinden, masanızda sizlere sunumuna kadar tüm aşamalarda kalite ve müşteri memnuniyetine önem vermekteyiz.Etlerimiz, kendi uzmanlarımız tarafından seçilmekte ve tesisimizde itina ile işlenerek doğrudan tabağınıza sunulmaktadır. Menülerimiz, yılda iki defa sizlerin görüşleri ve şefimizin tecrübesi ile yenilenmekte, Dünya standartlarındaki teknoloji ve hijyen koşullarına uygun olan mutfağımızda şefimiz tanışmak için sizleri beklemektedir.

Günün her saatinde, sıkıcı bir iş gününün ortasinda öğle yemeklerinde, öğleden sonraları hafif bir içecekle ya da akşamları arkadaşlarınızla ve eşinizle yiyeceğiniz renkli bir akşam yemeği ile günün her saatinde sizlerleyiz.

Grntnn olas ierii oturan insanlar yemek yiyen insanlar masa ve i mekan


Firma Resmi Adı

KEYF-İ SEYİR CAFE

İletişim Bilgileri

(226) 463-1717
keyf-iseyir@hotmail.com

Yetkili Adı Soyadı

KEYF-İ SEYİR

www.keyf-iseyir.com

Denizgören Mah. 17 Ağustos Cad. No:19/2 Subaşı Köyü
Altınova - Yalova

Firma Faaliyet Alanları

  • FUAR VE DÜĞÜN-KINA ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ
  • KAHVALTI MEKANLARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita