Firmaya Mesaj Bırakın

KERAMİKA

Firma Kodu: F154508260

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KERAMİKA SERAMİK



HAKKIMIZDA

Keramika, 1972 yılından beri madencilik alanında faaliyet gösteren Ünsa Madencilik Turizm, Enerji, Seramik, Orman Ürünleri ,Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş tarafından kurulmuştur.

Model, tasarım özellikle renkleri ile dikkat çeken Keramika rengarenk ürünleri ve kalitesiyle birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Ürünlerinde İSO 9001; 2008 standartlarına sahip olan firmamız, müşteri mennuniyetine ve kaliteye önem vererek ihracat payındaki çıtasını yükseltmeyi hedeflemektedir. Bunun için sürekli arge çalışmaları yaparak , gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlara katılarak kalitesini ve iddialı ürünleri ile yeni müşterilere ulaşmayı hedeflemektedir.

Seramiğin yaşam coğrafyası Kütahya da , seramikten sofra eşyası renkli ürünlerde kaliteden ödün vermeden sektöründeki yenilikleri yakalayan , çağdaş çizgi ve modaya uygun güçlü tasarım ve ekibiyle çevreye saygılı en iyi üretimi yapmak şirketimizin stratejik hedeflerin başında gelmektedir. Keramika, renkli ürünleriyle ve farklı dizaynlarıyla mutfaklarınıza renk katmaya devam edecektir. Keramika'yı daha fazla tanımak için sizi www.keramika.com.tr adresine davet ediyoruz.

  

Firma Resmi Adı

KERAMİKA SERAMİK

İletişim Bilgileri

(274) 444-7020
info@keramika.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

KERAMİKA SERAMİK

www.keramikashop.com

1. Organize Sanayi Bölgesi 3. Cad. No: 1
Merkez - Kütahya

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita