Firmaya Mesaj Bırakın

KAZEE

Firma Kodu: F112398414

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KAZEE GOLD LABEL LALELİ

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta ve ayakkablar
HAKKIMIZDA
Kazee Kazee 1993 yılında Kamil Tunaz tarafından kurulmuştur. Bayan giyiminde, kurulduğu günden beri kaliteyi, farklılığı ve müşteri memnuniyetini ana ilke olarak benimsemiş olan firmamız, 20 yılı aşkın bir süredir üretici firma olarak faaliyetini sürdürmektedir.
  Kazee markası ile ağırlıklı olarak triko, penye, pantolon, gömlek, elbise ve aksesuar çeşitlerini üretmekteyiz. Üretimizin tamamı İstanbul’da yapılmaktadır. Koleksiyonlarımız kendi profesyonel ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlik ve özenle tasarlanmakta ve yine kendi entegre tesislerimizde üretilmektedir. Firmamız son teknoloji ürünü makine ve ekipmanlar ile yıllık yaklaşık 500,000 adedi bulan üretim kapasitesine ve sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına anında cevap verebilme yeterliliğine sahiptir. Reel Tekstil kendine has tarzı, üretim anlayışı ve pazarlama stratejileri ile sektörün öncüleri arasında bulunmaktadır.
Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii ve ayakta duran insanlar
 Üretiminin büyük bölümünü ihraç eden şirketimiz ülke ekonomisine de ciddi katkılar sağlamaktadır. Ürünlerimizi başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, Rusya, Ukrayna, Kırgızistan, Türkmenistan, Arap ülkeleri ve Güney Afrika’ya ihraç etmekteyiz. Firmamız’ın Laleli’de İnterpolo adında bir satış mağazası ve showroom’u bulunmaktadır. Firmamızin ticari faaliyetleri bugün Kamil Tunaz’ın oğulları tarafından yürütülmektedir. Kurucumuzdan miras kalan üretim felsefesi ile müşterilerimizi memnun etmek için gece gündüz ilk günkü heyacanımızla çalışmaya devam ediyoruz.
Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

Firma Resmi Adı

KAZEE GOLD LABEL LALELİ

İletişim Bilgileri

(212) 517-0401
info@kazee.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

KAZEE İNTERPOLO

www.kazee.com.tr

Mimar Kemalettin Mah Laleli Cad. Şair Haşmet Sok. D: 4/B
Fatih - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Triko-Kazak&Hırka&Yelek Firmaları
  • Deri& Kürk Firmaları
  • Gömlek-Bluz-Penye Firmaları
  • Kaban-Parka- Mont-Panço Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 3

Firma Harita