Firmaya Mesaj Bırakın

KATRE

Firma Kodu: F141660563

Kurumsal Bilgiler

KATRE SUNİ DERİ

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

Katre Suni Deri & Kumaş,2007 yılının temmuz ayında, İstanbul Bayrampaşa’da kurulmuştur. Ancak firma sahibimiz Turgay Keskin’in sektöre girişi 1998 yılına kadar uzanır. O tarihlerde suni deri, yalnız oto döşemelerinde ve kısmen ofis döşemelerinde kullanılmaktadır. Katre, suni derinin ev mobilyasına girmesini sağlayıp, büyük bir misyon üstlenerek ve bu misyonunu büyüterek, sektöre hizmet etmeye devam etmektedir.

İlerleyen zamanda, Katre olarak işin üretim ayağına da katıldık ve 7.500 m2 kapalı alanda,aylık 550.000 mt üretim kapasitesine ulaştık.Ayrıca satış ağımızı genişletmek adına, Ümraniye Modoko’da , bir perakende satış mağazası,Türkiye ve yurtdışında da bayiliklerle bu hedefimize kısa sürede ulaştık.

Mobilyada,suni deri ve kumaşın ayrılmaz ve birbirini tamamlayan unsurlar haline dönüşmesiyle, kumaş ve suni deriye aynı derecede önem vererek,büyük çaplı ithalatla ve yerli üretim kumaşlarla, sektörümüzün, lokomotif, kurumsal firmaları başta olmak üzere,ülkemizin bütün bölgeleriyle çalışmalarımızı arttırarak, faaliyetlerine devam etmektedir.

Grntnn olas ierii oturan insanlar oturma odas ve i mekan

Vizyonumuz & Misyonumuz

Katre Suni Deri & Kumaş olarak, ülke genelinde 7 bölge 81 ile ve yurtdışındaki müşterilerimize var gücümüzle hizmet vermekteyiz. Gerek kendi şubelerimiz, gerekse bayilik sistemiyle kurduğumuz dağıtım ağımızla, Türkiye’de ve Dünya’da bütün noktalara dinamik ve hızlı bir şekilde ulaşarak beğeni kazanmaktayız. Ayrıca şu an için 26 ülkeye ulaşan ihracat performansımızla, ülkemize bu yönümüzle de hizmet etmeye devam ediyoruz.

Bu başarılarımızda elbette büyük bir tecrübenin, dinamik, özverili ve araştırmacı bir çekirdek kadronun, ayrıca yüksek metrelerdeki stok gücümüzün büyük bir payı vardır.

Katre Suni Deri & Kumaş olarak,yenilikçi,araştırmacı,girişimci ruhumuzla,ülkemize ve sektörümüze, tüm azmimizle hizmet etmeye devam edeceğiz.

İnancımız ve hedefimiz,yeni gelen neslinde şu ana kadar olduğu gibi bayrağı yukarıda tutmaya devam edip,büyük bir aşkla ve şevkle daha da yukarılara taşımasıdır.

Grntnn olas ierii i mekan

Firma Resmi Adı

KATRE SUNİ DERİ

İletişim Bilgileri

(212) 612-2262
info@katresunideri.com

Yetkili Adı Soyadı

KATRE DERİ

www.katresunideri.com

Yenidoğan Mah. Numunebağ Cad. Ersan Sok. No : 3 / A-B
Bayrampaşa - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • SUNİ DERİ FİRMALARI

Firma Harita