Firmaya Mesaj Bırakın

KARAOĞLU PEYZAJ

Firma Kodu: F153581207

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KARAOĞLU PEYZAJ ANKARA

  Grntnn olas ierii gkyz ak hava ve yaz  

HAKKIMIZDA

1994 yılında, Ankara’da kurulmuş olan Karaoğlu Peyzaj, çeyrek asırlık tecrübesi ile peyzaj sektöründe öncü bir firma haline gelmiştir. Kurulduğumuz yıldan bu yana hizmet kalitesinin temelini oluşturan profesyonellik ve büyümenin ilkesi olan global vizyon kurumsal kimliğimizin omurgasını oluşturuyor.

Yaşam alanlarında sürdürülebilir çevre bilincinin oluşturulması için alanında uzman bir ekiple hizmet veriyoruz. Uzun yıllardır edindiğimiz tecrübe ile profesyonel olarak verdiğimiz hizmetler arasında yapısal peyzaj uygulamaları, bitkisel peyzaj uygulamaları, bahçe bakımı uygulamaları, erozyon kontrol sistemleri ve doğa onarımı bulunuyor.

Konut ölçeğinden başlayarak kentsel mekanlar, spor alanları, kent parkları, toplu konutlar, oteller, tatil köyleri, yat limanları, marinalar, sanayi bölgeleri, fabrikalar, hastane ve okul bahçeleri, karma projeler, alışveriş merkezleri, enerji santralleri, barajlar, devlet yolları, demir yolları, otoyollar hizmet verdiğimiz alanlar kapsamında yer alıyor.

Peyzaj Uygulamaları konusunda Firmamızı global ölçeğe taşıyan özelliklerimiz, Peyzaj Mimarlığı, yapısal ve bitkisel Peyzaj uygulamaları konusunda güçlü altyapı ve teknik donanımımızın olması. Erozyon kontrol sistemleri ve doğa onarımı kapsamında Hydroseeding, Hydromulching ve Biyorestorasyon hizmetlerini profesyonel olarak vermemiz ve Dünyadaki en yaygın çimlendirme yöntemi olan Hydroseeding uygulamalarında Avrupa’nın en büyük makine parkına da sahip bulunmaktayız.

Ayrıca çatı bahçeleri, konusunda ki iş deneyimimiz; İnternational Green Roof Association tarafından da 2015 yılında tescillenerek ‘’ Green Roof Leadership Award’’ ödülüne layık görülmüştür.

Grntnn olas ierii bitki iek aa ak hava ve doa

Alanında uzman ve deneyimli Peyzaj Mimarı, Mühendis ve Mimar kadromuz sayesinde taahhüdümüzde bulunan peyzaj projelerinin hepsini başarıyla hayata geçiriyoruz.

Taahhütte sorunsuz bir işleyiş sunuyor, gerektiği noktalarda alanında uzman olan güçlü firmalarla işbirlikleri yapıyor ve dinamik bir çözüm anlayışıyla müşteri memnuniyetine odaklanıyoruz.

Bu disiplinle hareket ederek TOBB öncülüğünde ve TEPAV işbirliği ile düzenlenen “Türkiye Fast Growing” yarışmasında 2008 - 2010 yılları arasında Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 25 şirketi arasına girdik. Kararlılık ve azimle yolumuza devam edip yalnızca yurt içinde değil, yurt dışında da bilinirliğe eriştik ve 2013 - 2014 Europan Bussines Awards’ın Yılın Büyüme Stratejisi kategorisinde Ruba D’Honneur ödülünü kazandık.

Grntnn olas ierii aa ve ak hava

Firma Resmi Adı

KARAOĞLU PEYZAJ ANKARA

İletişim Bilgileri

(312) 235-9991
karaoglu@karaoglu.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

KARAOĞLU PEYZAJ

www.karaoglu.com.tr

Ümit mah. Seralar bölgesi 123/5-6 Çayyolu
Yenimahalle - Ankara

Firma Faaliyet Alanları

  • Peyzaj, Çevre Düzenleme Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita