Firmaya Mesaj Bırakın

KALE İPLİK

Firma Kodu: F140054260

Kurumsal Bilgiler

KALE İPLİK

Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava

HAKKIMIZDA

Kale İplik San. Ve Dış Tic. A.Ş. ‘nin temelleri; 1998 yılında grubun ilk şirketi olan Fırat Elyaf San. Ve Tic. A.Ş.‘nin tekstil hammadde ve konfeksiyon artıklarından geri dönüşümle elyaf üretimine başlamasıyla atılmıştır. Fırat Elyaf A.Ş. 10.000 m2 kapalı alanda, geri dönüşüm sistemiyle 650 ton/ay, renkli elyaf üretmekte olup grubun Rejenere OE İplik hattı hammadde tarafını beslemekte ve aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışına mamul elyaf satışını gerçekleştirmektedir.

Kale İplik A.Ş. grubun ana şirketi olup başlıca faaliyet alanı iplik üretimidir. Grubun diğer şirketi olan Fırat Elyaf A.Ş. Geri Dönüşümle hammadde üretimi gerçekleştirmekte; Mamul ipliklerin yurtiçine ve yurt dışına pazarlaması ile ilgili olarak da Fiberteks Tekstil San. Ve Dış Tic. A. Ş. faaliyet göstermektedir. Grup bu faaliyet alanlarıyla toplam 500 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Kale İplik A.Ş. İlk iplik yatırımını 2004 yılında Tekirdağ – Marmara Ereğlisi’nde gerçekleştirmiş olup, toplam 14.000 m2 kapalı alanda aylık 600 ton “Rejenere Pamuk Karışımlı Renkli OE İplik” üretmektedir. Teknolojik açıdan üstün üretim parkuru ve modern işletme sahasına sahip olan Kale iplik A.Ş. çevre dostu üretim hattıyla “Rejenere Pamuk Karışımlı Renkli OE İplik” te kısa sürede sektör liderliğine oturmuştur.

Kale iplik A.Ş.
2011 yılında POY dan Gipe üretimine başlamış olup, 2.500 m2 kapalı alanda, aylık 250 ton POLYESTER ve NYLON POY dan Gipe üretmektedir.

Fotoraf aklamas yok

Edindiği bilgi ve tecrübeyle Kale İplik A.Ş. 2012 yılında Ring tesisi yatırımına karar vermiş olup, bu amaçla KIRKLARELİ O.S.B. de 106.000 m2 arsa satın almış ve 20.000 m2 kapalı alana sahip ilk etap ring tesisinin yatırımını gerçekleştirmiştir. Toplamda 32.000 iğlik ilk etap ring tesisinde, dünyanın en kıymetli elyaflarını en ileri tekniklerle harmanlayarak Ring İpliği üreten Modern Tesis, Mayıs 2014’ten itibaren üretimine başlamıştır.

Kale İplik A.Ş.
 toplam üretiminin %70 ini başta Avrupa, Ortadoğu ve Amerika olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden 50’yi aşkın ülkeye ihraç etmekte, %30’unu da iç piyasada satışa sunmaktadır.

Önce Çevre prensibiyle, üretimde sorumluluk bilinci, üstün hizmet anlayışı, Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik yeniliklere duyarlılığı ile Kale iplik A.Ş. sürekli kendisini yenilemekte ve güncel kalmaktadır.

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

KALE İPLİK

İletişim Bilgileri

(282) 611-1015
info@kaleiplik.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

KALE İPLİK

www.kaleiplik.com.tr

Kamaradere Mah. Seymen Yolu No:57/A 59740
Marmaraereğlisi - Tekirdağ

Firma Faaliyet Alanları

  • İplik &Elyaf Sanayi Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita