Firmaya Mesaj Bırakın

İSTANBUL MOBİLYA

Firma Kodu: F143200637

Kurumsal Bilgiler

İstanbul Mobilya Avcılar

borakose-oturmaoda1

HAKKIMIZDA

İstanbul Mobilya; 1971 yılında Hasan AYDIN tarafından AYDINLAR MOBİLYA olarak hizmetlerine başlamıştır. Daha sonra 1985 yılında isim değişikliğine giderek İSTANBUL MOBİLYA TİC. LTD. ŞTİ. ünvanını almıştır, ve halen bu ünvanı ile hizmetlerine devam etmektedir. Kaliteden ödün vermeden müşterilerine en iyiyi sunmaya çalışan İstanbul Mobilya, önümüzdeki yıllara da aynı hizmet anlayışı ile merhaba diyor. Bir çok kurum ve kişi referansları bulunan İstanbul Mobilya; tasarımlarıyla en iyiyi sunma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

“Mobilyanın Geçmişinden Gelen Modern Yenilik ”

ATLANTS-YEM1

İstanbul Mobilya bugün yılların bilgi ve tecrübesinin birikimiyle, her geçen gün gelişen teknolojiyle üretimini, hizmetini ve vizyonunu küresel boyutlarda yenileyerek ve geliştirerek faaliyetlerini sürdürmektedir. Güvenilir, yenilikçi ve özgün çözümler geliştiren, pazarlayan, uygulayan ve destekleyen yapısı ile Türkiye'nin önde gelen mobilyacı firması olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam edecektir.

“Kalite Programımız”

Müşterinin tercihlerini belirleyen en önemli unsurlardan olan hizmet kalitesi mobilya sektöründe en öncelikli hedefimiz haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini, en temel ve en stratejik öncelik olarak belirlemiş bulunmaktayız. Kalite departman kadromuzu genişleterek kalite sorumluları ve eğitim sorumlularından oluşan bir ekibimiz bulunmaktadır. Ayrıca tüm ekibin kalite kalibrasyonundan ve ekip performansından sorumlu bir kalite takım sorumlusu da süpervizörlük yapmaktadır.

KATEGORİLER

everest


Firma Resmi Adı

İstanbul Mobilya Avcılar

İletişim Bilgileri

(212) 590-7000
info@istanbulmobilya.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

İSTANBUL MOBİLYA

www.istanbulmobilya.com.tr/

Merkez Mah. Reşitpaşa Cad. No:75
Avcılar - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • YATAK ODASI TAKIMI
  • YEMEK ODASI TAKIMI
  • SALON TAKIMLARI
  • KOLTUK TAKIMI FİRMALARI

Firma Harita