Firmaya Mesaj Bırakın

İRGE FİDANCILIK

Firma Kodu: F138463052

Kurumsal Bilgiler

İRGE FİDANCILIK

 Grntnn olas ierii bitki aa meyve ak hava ve doa

HAKKIMIZDA

Ükemiz iklim koşulları itibari ile meyve yetiştiriciliğinde son derece uygun koşullara sahip olup meyve yetiştiriciliğinde dünyada önemli bir paya sahiptir. Dünyada gelişen hızlı talep artışına ülkemiz çiftçisi bu talebe vermiş olduğu cevap ile ilk sıralarda yer almayı başarmıştır. İRGE FİDANCILIK olarak sizler ile aynı doğrultuda ve güzel işlerde ilerlemekteyiz.üretim faaliyetimizi bursa; nın İnegöl ilçesinde sürdürmekteyiz.


Ülkemizdeki hızlı gelişen meyveciliği İRGE FİDANCILIK olarak ismine doğru cinsler ve hastalık ve zararlardan arınmış fidanlarımızla pazara desteğimiz sürmektedir. İsmine doğru hazırlanmış olan bahçelerin çoğalması ile yörenin verimliliğini artırdığı ve zenginleştirdiği gözlemlenmiştir.bu zenginlik özellikle yöremizde gözle görülür bir şekilde görülmüştür.Bu büyümeyi son yıllarda geliştirilen özellikle elma ,erik gibi yeni ırkların getirisinin.

Grntnn olas ierii bitki aa gkyz ak hava ve doa
Japon serisi erik,elma ve armutların pazara büyük katkısının olduğunu düşünüyoruz.aynı zamanda amerikan ve Avustralya orijinli elmaların çeşitliliği görülmüştür. Ülkemizde gelecek yıllarda sürmesini tahmin ettiğimiz büyümenin içersindeki pazardaki yerini alarak siz çifçilerimize ürünlerimizi yetiştirmenin gayreti içersinde,hayırlı be bol bereketli kazançlar dileriz.

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

İRGE FİDANCILIK

İletişim Bilgileri

(224) 711-5005
info@irgefidancilik.com

Yetkili Adı Soyadı

İRGE FİDANCILIK

www.irgefidancilik.com

Süleymaniye Mah. Ahmet Türkel Çevre yolu üzeri 1 km
İnegöl - Bursa

Firma Faaliyet Alanları

  • TARIM SEKTÖRÜ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita