Firmaya Mesaj Bırakın

İNOVA

Firma Kodu: F134553757

Kurumsal Bilgiler

İNOVA SERAMİK KAYSERİ

Grntnn olas ierii i mekan

HAKKIMIZDA

İnova Seramik San. Ve Tic. A.Ş. ekibi olarak 15 yılı aşan üretim bilgi ve tecrübemizi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duymaktayız . Kurulduğu günden itibaren Seramik Sağlık Gereçleri konusunda üretim yapan ve uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Seramik Lavabolar, Dolap uyumlu etajerli lavabolar ve tezgah üstü lavaboların üretimini yapmaktadır. Ürünlerimizin tamamı Fine Fire Clay(FFC) teknolojisi ile üretilmektedir.

Üretim tesisimiz Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş olup, 250.000 Adet/Yıl dolap uyumlu seramik etajerli lavabo ve tezgah üstü lavabo üretim kapasitesine sahiptir.

Üretimini gerçekleştirdiğimiz lavabolara ileri teknoloji yöntemleri ile kolay temizlenebilen pürüzsüz yüzey teknolojisi uygulayarak, daha zor kirlenmelerini ve kolay temizlenmelerini sağlıyoruz. Ayrıca alışılmışın sınırlarını zorlayarak metalik yüzey uygulamaları, nanoteknoloji sayesinde kir tutmayan yüzey uygulamaları ve mat sır uygulamaları ile renklenen lavaboları hizmetinize sunuyoruz.

İnova Seramik A.Ş.,orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede seramik lavabo sektöründe tanınmış ve sunduğu yüksek kaliteli ürünler ile büyük beğeni toplamıştır. Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, satış sonrası hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. İnova Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sadece Fine Fire Clay seramik lavabo üretimi gerçekleştirmekte olup kaliteye, verimliliğe ve teknolojiye odaklanmıştır.

Grntnn olas ierii i mekan

Üretim

İnova Seramik, banyo mobilyaları için etajerli lavabo ve tezgah üstü lavabo üretimi gerçekleştirmektedir. Ürünlerin tamamı Fine Fire Clay teknolojisi ile üretilmektedir. Fine Fire Clay (FFC) teknolojisi, standart seramik bünye ile üretimi mümkün olmayan daha büyük ve daha karmaşık yapıya sahip ürünlerin daha kaliteli ve estetik bir şekilde üretimine olanak sağlamaktadır.

İnova Seramik, müşterilerinin de öneri ve beğenilerini dikkate alarak gerçekleştirdiği tasarımlarını, dünyanın en kaliteli hammaddelerini kullanarak kullanıcılarının beğenisine sunmaktadır.

Uzun süren arge çalışmaları sonucunda elde edilen formüllerin ve hammaddelerin kullanılması ile oluşturulan karışım, özel süreçlerden geçirilerek döküme hazır hale getirilmektedir. Seramik bünyeyi oluşturulan ana hammaddeler Kil, kaolin, Kuvars, Şamot ve Feldspattır. İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa ve Türkiye’den elde edilen hammaddeler çok hassas bir şekilde, hammadde kontrol laboratuvarında girdi kalite kontrolüne tabi tutularak seramik üretimine uygunluğu tespit edilmektedir. Onaylanan uygun hammaddeler, üretimin başlangıç adımını oluşturmaktadır.

Alçı veya reçine kalıplara döküm yapıldıktan sonra ısı ve nem kontrolü sağlanmış özel kurutma fırınlarında hassas kurutma işlemi gerçekleştirilerek yarı mamul elde edilmektedir. Sırlama aşamasını tamamlayan yarı mamuller 1250 ºC sıcaklıkta yaklaşık 16 saat süre ile ısıl işleme tabi tutulmaktadır.

İhtiyaç duyulan teknik özellikleri sağlayan mamullerin %100’ü büyük bir hassasiyetle kalite kontrole tabi tutularak gerekli testlerden geçirilir. Onay alan ürünler siz değerli kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.

Firma Resmi Adı

İNOVA SERAMİK KAYSERİ

İletişim Bilgileri

(352) 503-0120
info@inovaseramik.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

İNOVA SERAMİK

www.inovaseramik.com.tr

Mimarsinan OSB 19. Cad. No:9
Melikgazi - Kayseri

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita