Firmaya Mesaj Bırakın

İKOLL

Firma Kodu: F134528432

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

İKOLL GİYİM

   Grntnn olas ierii 1 kii

Hakkımızda

Moda dünyasındaki yeni trendleri, en moda renkler ve heyecan verici tasarımlar ile birleştirerek, Dünyadaki stil sahibi kadınlara hitap ediyoruz.

Bayan giyim modasına yeni bir anlayış ve ivme getirebilmek amacı ile 2009 yılında faaliyetlerine başlayan İkoll; Genç, yenilikçi, özgün ve şık çizgisi ile kısa zamanda stil sahibi kadınların dolaplarında yerini aldı. Bu iddialı çıkışını kaliteli üretim sistemlerine yaptığı yatırımlar ile de destekleyerek sektördeki payını giderek arttırmakta ve Türkiye’nin en tanınan kadın giyim markası olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta   

Moda dünyasındaki yeni trendleri, en moda renkler ve heyecan verici tasarımlar ile birleştirerek, tüm Dünyadaki stil sahibi kadınlara hitap etmektedir. Odağını Memnun Müşteri olarak belirleyen İkoll, tüm yatırımlarını bu doğrultuda devam ettirmektedir.

 Son teknoloji ile donatılmış alt yapısı ve ar-ge ekibi ile Dünya modasının üst düzey standartlarını yakalamıştır. Yakalanan kalitenin sürekli olması için toptan kalite yönetim sistemine ciddi yatırımlar yapılmış ve bu konudaki çalışmalar halen kararlılıkla sürdürülmektedir

Grntnn olas ierii 1 kii glmsyor ayakta    

Firma Resmi Adı

İKOLL GİYİM

İletişim Bilgileri

(212) 506-3136
merter@ikoll.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

İKOLL GİYİM

www.ikoll.com.tr

M.Nesih Özmen Mah. Çam Sok. No:12/A Merter
Güngören - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Üst Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Elbise&Tulum Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita