Firmaya Mesaj Bırakın

HEQA GİYİM

Firma Kodu: F154046770

Kurumsal Bilgiler

HEQA ESRA KESKİN DEMİR TEKSTİL

HE-QA - Rzgarlkl Kaban Taba

HAKKIMIZDA

Doğan, büyüyen, hızla yaygınlaşan fakat yaygınlaştığı anda küçülmeye başlayan bir olgudur moda. Gelip geçicidir. Hızla tükenir, tüketilir. Bu yüzden önemli olan bu gelip geçici olgunun değişmeyen DNA’larını keşfedebilmektir. Tıpkı hücrelerde saklı genler gibi, modanın da değişmeyen stilleri vardır.

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

HE-QA - Asimetrik Tunik Kiremit

Üretimin tüm aşamalarında premium kaliteden ve tesettür ölçülerinden asla taviz vermeyen Esra Keskin Demir, hiçbir zaman modanın esiri olmamıştır ve olmayacaktır. Tasarımcı, küreselleşme ile birlikte yozlaşmaya başlayan muhafazakâr tekstil endüstrisinin bu gidişatına karşı ilk günden bu yana yazılarıyla ve tasarımlarıyla karşı koymuştur. HE-QA kadınının kimliği bu doğrultuda; ‘muhafazakar sınırlar dahilinde’ günümüz modasına entegre son derece rafine tasarımlarla oluşturulmuştur. Özellikle trençkotları ve mantolarıyla kısa sürede başarı yakalayan Esra Keskin Demir ürünleri, muhafazakâr giyim ölçülerine dikkat eden genç ve orta yaşlı neslin kıyafet arayışına destek sağlamaktadır.

n ift Paral Trenkot Camel

Firma Resmi Adı

HEQA ESRA KESKİN DEMİR TEKSTİL

İletişim Bilgileri

(264) 502-2933
info@he-qa.com

Yetkili Adı Soyadı

HEQA GİYİM

www.he-qa.com

Erenler Mah. 1201 Sok. No:5 B/31 (Meydan 54 AVM)
Erenler - Sakarya

Firma Faaliyet Alanları

  • Kaban-Parka- Mont-Panço Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları

Firma Harita