Firmaya Mesaj Bırakın

HEDDY OFFİCİAL

Firma Kodu: F154644842

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

HEDDY OFFİCİAL

 

HAKKIMIZDA

Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız Heddy Tekstil San. Ve Tic. Ltd.Şti hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz.

Bu itibarla da birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancını taşımaktayız. İşimize duyduğumuz saygı , çalışmalarımızdaki titizlik , müşteri memnuniyeti , kaliteli üretim , en iyi maliyet ve fiyat temel prensiplerimizdendir. Heddy Tekstil kurulduğu 2018 yılından bu yana sürekli gelişerek Türkiye tekstil sektöründe önemli bir yol kat etmeyi hedeflemiştir.

Türkiye ekonomisinin temel taşlarından olan tekstil sektöründe kaliteli ve yenilikçi üretim felsefesiyle öncü olmayı hedefleyen şirketimiz siz değerli müşterilerimizle birlikte yürüyecek ve büyüyecektir. Heddy Tekstil çalışanları , müşteri memnuniyetini önde tutan felsefeleri ile kalite ve sürekliliğin bir simg class='img-responsive' style='max-height: 500px;display: block; margin: 0 auto; 'esi haline gelmiştir. Gelişmiş teknoloji kullanımı , Ar-ge çalışmaları , katma değeri yüksek yeni ürünler ve uygulanan başarılı satış & pazarlama stratejileri sonucu Heddy Tekstil üretim bantlarında özellikle giyim sektöründe başarı çıtasını hep yukarıya taşımaktadır. Uzman kadrosu, yeni teknolojileri sürekli bünyesine katan , öğrenmeye ve gelişmeye açık kişilerden oluşmaktadır. Heddy Tekstil dünya ile aynı anda sektörün gereksinimlerini siz değerli müşterilerine sunma gayreti içindedir.


Firma Resmi Adı

HEDDY OFFİCİAL

İletişim Bilgileri

(212) 296-1517
info@heddy.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

HEDDY OFFİCİAL

www.heddy.com.tr

Meşrutiyet Mah. Kodaman Sokak No: 87/1-3 Osmanbey
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Firmaları
  • Dış Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita