Firmaya Mesaj Bırakın

GUZELLA

Firma Kodu: F109411538

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

GUZELLA OSMANBEY


HAKKIMIZDA

"Güzelliğin moda çizgisi" 

Guzella'nın hikayesi bir aşk hikayesidir. Bu, dünyanın dört bir yanındaki kadınların ilişki kurabileceği bir hikaye. Mükemmel bir kıyafet arayışında olan bir kadının hikayesi ... ona aşık olabileceği ... onu özel hissettirecek ...

Guzella, GPR Grubunun bir parçasıdır.

Güzelella'nın tarihi 1984 yılında Anadolu'da Türkiye'de bir butik olarak başlamış ve birçok kadına temiz hava soluğu gelmiştir. İş geliştirdikçe şirket 80 sonunda Guzella etiketi altında kendi moda koleksiyonu tasarlamaya, geliştirmeye ve üretmeye başladı.
Kadınlarımız giyim yolculuğu üstleri, dipleri ve yıpranmaları içeren tüm koleksiyonlarla başladı. Kadın modasının 30 yılı boyunca, son 12 yılda ağırlıklı olarak etek ve pantolonlara odaklandık. 

Guzella, hayatınızdaki özel günler için güzel kıyafetler tasarlayan eşsiz bir markadır. Koleksiyonlarımızda her zaman kırmızı halıya hazır, çöküşü ve sofistike olanı, cazibe, zarafet ve drama mükemmel dengesi. Kadınsı drape sanatına adanmış, yenilikçi tasarım ve fırsatın romantizmi her zaman felsefemizin ön saflarında olmuştur.
 

Firma Resmi Adı

GUZELLA OSMANBEY

İletişim Bilgileri

(212) 233-1235
info@guzella.eu

Yetkili Adı Soyadı

GUZELLA MODA

www.guzella.eu

Meşrutiyet Cad. Kodaman Sokak No: 71, Osmanbey
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Pantolon-Kapri Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 6

Firma Harita