Firmaya Mesaj Bırakın

GRANİSER

Firma Kodu: F135167256

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

GRANİSER SERAMİK

Grntnn olas ierii masa ve i mekan

HAKKIMIZDA

 Graniser, hızla büyüyerek Türkiye’nin lider seramik karo üreticileri arasına girmiştir.

İzmir’de genel merkezini konumlandırmış; izmire 70km mesafedeki Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 22 milyon m2 üretim kapasitesine (11 fırın ve 20 üretim bandı) sahip Graniser, Çeşitli ebat ve tasarımlarda yaklaşık 5.000 çeşit tek ve çift pişirim duvar karoları ile yer karosu ve sırlı granit üretip satmakta ayrıca dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. Grubun yaklaşık 1.100 çalışanı bulunmaktadır.

Müşterilerinin her birini özel olarak değerlendiren, çalışanlarının tecrübelerini yansıtarak çözümlemelere giden Graniser, onların maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.

Kalite kavramı Graniser ile bütünleşmiştir. Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayışı ile üretilmektedir. Kuruluşundan bu yana duvar ve yer karosu üretiminde teknolojik yenilik noktasındaki iddialı yatırımları Graniser ürünlerini “kalitenin timsali” haline getirmiştir. Üretim surecindeki gözetim ve kontrollerde gösterdiği hassasiyeti ve dikkati, hammadde seçimine de layıkıyla yansıtan Graniser ismi, sektördeki en güçlü firmalar ile birlikte anılmaya başlamıştır.

Graniser, geldiği noktada 60’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Graniser; dünya pazarlarında edindiği bu tecrübesini kendisine güven noktasında oldukça değerli bir teminat olarak görmektedir.

Tüm bu özellikleri, Graniser ’i satış hacmi, ürün kalitesi, dizaynlarda farklılık ve uluslararası konumu açısından sektördeki öncü firmalar arasına taşımıştır.

Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava

VİZYON

Seramik sektöründe tüm ürün ve hizmetlerimizi müşterilere güvenli ve kaliteli şekilde sunarak, lider bir kuruluş olmak.

MİSYON

Müşterilerimizin seramik alanındaki ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vererek, sosyal sorumluluk, sürekli gelişim ve en iyi kalitede anlayışla, seramik sektörü gelişimine katkıda bulunmaktır.

Bizimle birlikte çalışan tedarikçilerimizin, müşteri ve çalışanların hayatına değer katmaktır.

Dünya pazarlarına sürekli üretim yapmayı hedef edinen bir kuruluş olarak, insan başta olmak üzere tüm kaynaklarını verimli kullanmak, araştırma ve geliştirme çalışmalarına önem vermektir.

Güvenilirlik; yüksek kalite standartlarında gerçeleştirdiği üretim ile kuruluşundan bugüne, kısa sürede ulaştığı kapasite ile piyasada bayi ve müşterilerinde yarattığı güvenilirliğini koruyacaktır.

Emeğe saygı; bünyemizdeki maden işletmelerinden, ürünlerimizi insanların hizmetine sunan, seramiğe emeğini katan tüm çalışanlarımızın sendikal katılım ve insan hakları saygılıyız.

Firma içi güven ortamı; çalışanlarımızın işyerlerini sahiplenmeleri ve kendilerini güven içerisinde hissetmeleri, her bir çalışan için sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı yaratmak istihdam politikamızın temelini oluşturmaktadır.

Topluma karşı sorumluluk; çevreye saygılı bir üretim, topluma karşı sorumluluklarımızın başında gelmektedir.

Açıklık; müşteri ve personel tüm ilişkilerimizde açıklık önemli bir ilkemizdir.

Tedarikçiler; firmamızın çözüm ortağı olan tedarikçilerimizin, tedarik zinciri standartlarimizla, ekonomik, sosyal, kültürel, politik, evrensel ve ulusal insan ve çalışan haklarına saygılı yapıda olmasına önem vermekteyiz.

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

GRANİSER SERAMİK

İletişim Bilgileri

(232) 486-5070
info@graniser.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

GRANİSER SERAMİK

www.graniser.com.tr

Çınarlı Mah. Ankara Cad. No:22/1 A Blok Kat: 3
Konak - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita