Firmaya Mesaj Bırakın

FAVORE

Firma Kodu: F136323365

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

FAVORE HAUTE COUTURE

Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii ve ayakkablar

HAKKIMIZDA

DERGAH-HANEM GİYİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

1995 yılında DEMİR ailesinin üyeleri tarafından kurulan FAVORE, abiye alanında üretim yaparak, uluslararası çapta ABİYE GİYİM sektörüne hizmet vermektedir. Favore’nin üretim kapasitesinin yüzde 90’nı abiye ve yüzde 10’nu özel tasarım üretilen ürünler oluşturmaktadır. Şirketin ilk yılındaki üretim kalitesine dayalı yüksek performansı, onu yerel olarak tanınan vetercih edilen bir imalatçı haline getirmiştir. 1995 yılından itibaren dünyaya açılan şirket, model tasarımı konusundaki becerilerini özgün yaratıcılığı ile birleştirerek, küresel müşterilerinin beklentilerini tam olarak karşılayan koleksiyonlar hazırlamaya başlamıştır.

FAVORE çevrenin ve çalışanlarının beklentilerine uyumlu, sosyal ve etik kurallara uygun yönde hareket etmeyi ana faaliyet esaslarından biri olarak kabul etmiştir ve tüm faaliyetlerini bu bilinç ile gerçekleştirmektedir. FAVORE çalışanlarının temel hak ve özgürlüklerine saygı göstermekte ve çalışanlarına yasal olarak sağlanan tüm haklarını sağlamaktadır.

Grntnn olas ierii 2 kii glmseyen insanlar ayakta duran insanlar

24 yıllık köklü geçmişiyle üretimden tasarıma, paketlemeden sevkiyata ABİYE dünyasının her alanında üst düzey bir tecrübeye sahip olan FAVORE, mükemmellik anlayışını “MÜŞTERİ EN İYİSİNE LAYIKTIR” felsefesiyle tarif etmektedir.

FAVORE’nin hedefi üretimle tasarımı, teknoloji ile hayal gücünü mutlak kalite potasında buluşturarak ABİYE dünyasının zirvesinde yer almaktır. Bu felsefe doğrultusunda FAVORE, müşteriyi de içine alan takım çalışmasına inanıyor. Üretimin her aşamasında yüksek teknolojiden yararlanan FAVORE; dizayndan kumaşa, sektörle ilgili tüm küresel trendleri yakından takipeden bir markadır.

Beğenilerin ve üretim kalitesinin sürekli geliştiği birsektörde, 21 yıldır aralıksız yükselen bir grafik çizen firma, bu istikrarını; daima koruduğu tasarım heyecanına, kollektif bilinci güçlendiren takım çalışmasına ve üretimin her aşamasına yansıyan profesyonelliğine borçludur. Müşterinin ihtiyaçlarını titizlikle tespit eden FAVORE, yeni kumaşkalitelerini son moda trendleriyle kombine ederek sürekli olarak yenilediğikoleksiyonlarına yansıtmaktadır.

Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii

Firma Resmi Adı

FAVORE HAUTE COUTURE

İletişim Bilgileri

(212) 296-7369
info@favorestyle.com

Yetkili Adı Soyadı

FAVORE STYLE

www.favorestyle.com

Meşrutiyet Mah Kodaman Sok No:57/B Osmanbey
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Abiye Firmaları
  • Gelinlik&Nişanlık&Bindallı Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita