Firmaya Mesaj Bırakın

YS YPI DEKORASYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Firma Kodu: F133240718

Sosyal Medyada YS YPI DEKORASYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Kurumsal Bilgiler

EVOSTONE DEKORATİF PANEL SİSTEMLERİ

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa ve i mekan

HAKKIMIZDA

1995 Yılından itibaren YS YAPI DEKORASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ adı altında faaliyet gösteren firmamız mobilya tasarım-dizayn ithalat, ihracat alanındaki çalışmaları ile yapı sektöründe yer almaktadır.

Firmamız yapı sektöründe tecrübelerini, tasarım ve yenilikçi tarzını 2009 yılında “ EVOSTONE ” markası altında dekoratif panel üretiminde göstermeye başlamıştır.

Kısa süre içerisinde yenilikçi tarzı ve kapsamlı AR-GE çalışmaları neticesinde Türkiye ve Avrupa’da ilk 3 firma arasında yerini almıştır.

Dünya genelinde en geniş ürün yelpazesine sahip olan ve model tasarımlarını her geçen gün yenileyen EvoStone, sektörde dekoratif panel tasarım ve üretimine yön veren öncü firmalar arasındadır.

Fotoraf aklamas yok

KALİTE POLİTİKASI

EvoStone dekoratif panel sistemleri projelerin ölçülendirme, üretim, sevkiyat, montaj sıralamasını bir bütün olarak ele alarak, ilk görüşmeden ürün teslimine kadar %100 müşteri memnuniyetini ilkesini ön planda tutmaktadır.

ÜRETİM AĞI

Aylık üretim kapasitesi 8.500 m2 olan EvoStone,üretim kapasitesi dikkate alındığı zaman Dünya pazarının %22 bölümüne hitap etmektedir. Modellerimiz her geçen gün çeşitliliğini arttırmaktadir.
Grntnn olas ierii i mekan


 


Firma Resmi Adı

EVOSTONE DEKORATİF PANEL SİSTEMLERİ

İletişim Bilgileri

(532) 739-2061
info@evostone.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

SERKAN ÇETİNER

www.evostone.com.tr

Eyüp Sultan Mah. Müminler Cad. No: 61-2
Sancaktepe - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Duvar Kağıtları&Duvar Panelleri Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita