Firmaya Mesaj Bırakın

Katılımevim

Firma Kodu: F134860781

Kurumsal Bilgiler

Ev Almanın Faizsiz Yolu

Vatandaşların faizsiz ev, ofis ve araba ihtiyacına yönelik kurulan Katılımevim, hızla büyüyen yapısı ve yeni ortaklar sayesinde sermeye yapısını gün gittikçe güçlendiriliyor.

Katılımevim, kurulmasıyla birlikte hızlı bir şubeleşmeye giderek daha geniş kitlelere ulaşarak, insanların arzu ettiği ev ve arabaya faizsiz kavuşması için çalışmalarını sürdürmektedir. Kuruluşundan bu yana ortalama her aya iki yeni şube açan Katılımevim, kısa sürede geniş kesimler tarafından teveccüh gören ve güven duyulan bir yapıya kavuşmuştur.

Her ay iki yeni şube açarak hızlı giriş yapan Katılımevim, 2019’da 25 şubeye sonraki yıl ise 60 şubeyi hedefliyor.

Katılımevim, faizsiz olarak ev ve araba satın almak isteyenlere Peşinatsız ev, Faizsiz ev ve Taksitle Ev Almak konusunda katılımcılara cazip modeller sunuyor.

Satılık Daire, Peşinatsız ev veya Peşinatsız ev sahibi olma yöntemleri hakkında desteğe ihtiyacı olan bütün katılımcılara faizsiz ve peşinatsız finans desteği sağlayan Katılımevim, hiç bir ödeme baskısı, ek masraf kalemi ve faiz uygulamamaktadır.

Siz de hemen 444 88 41 numaralı Katılımevim detaylı bilgi hattını arayarak aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilir ev sahibi olma hayallerinize kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

Firma Resmi Adı

Ev Almanın Faizsiz Yolu

İletişim Bilgileri

(212) 444-8841
bilgi@katilimevim.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

www.katilimevim.com.tr

Tatlısu Mah. Arif Ay Sokak 3 B Blok Ümraniye / İstanbul
Ümraniye - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • İnşaat Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR