Firmaya Mesaj Bırakın

Ersoy Mobilya

Firma Kodu: F112518818

Kurumsal Bilgiler

Ersoy Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. BURSA


HAKKIMIZDA 
 1997 yılından beri mobilya, halı, beyaz eşya ve elektronik mağazacılıkta faaliyetlerini sürdüren firmamızın Bursa’da 4 adet alışveriş mağazası bulunmaktadır.

 Beşyol merkez mağazamız 5 katlı, 2.000 metrekare kapalı alana sahip olup mobilya, halı, beyaz eşya ve elektronik ürünleri ile hizmet vermektedir. Millet Mahallesi’nde 3 katlı, 2.000 metrekare kapalı alana sahip mağazamız, mükemmel iç dizaynı ile Türkiye’nin en seçkin mobilyalarını ve ünlü markaların halı çeşitlerini uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunmaktadır. 

Bağlarbaşı girişinde, Esentepe-Bağlarbaşı kavşağı ile Hürriyet yolu arasında bulunan, FSM Bulvarı ve Mudanya yolunun yanıbaşındaki 4 katlı 4.000 metrekare kapalı alana sahip mağazamız ise Türkiye’nin en seçkin ve kaliteli mobilyaları ile bir çok ünlü markanın halı çeşitlerini uygun fiyat ve uygun ödeme koşulları ile saygıdeğer müşterilerine sunmaktadır. 


Koğukçınar Mahallesi’nde yer alan Profile ve Kaşmir Halı Mağazamız da uzun yıllardır müşterilerimizin saygı ve beğenisiyle faaliyetine devam etmektedir. Firmamız, satmış olduğu tanınmış markaların haricinde tüm mobilya ürünlerinde, iyi niyetli kullanımlarda 10 yıl garanti vermektedir. Ayrıca 24 aya varan vadeler, kendi taksidini kendin yap ve kredi kartsız kefilsiz satışlarımız ile müşterilerimize uygun çözümler ve alışveriş imkanları sunmaktayız.
https://www.almuka.com/firma/ersoy-mobilya-san-tic-ltd-sti-bursa-11251 LİNKİMİZ
Grntnn olas ierii oturan insanlar oturma odas masa ve i mekan
 VİZYONUMUZ
Tecrübeli olduğumuz perakende mağazacılıkta, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, öncü mağazalar zinciri olmak. 
 MİSYONUMUZ 
Kaliteden, satış sonrası servis ve hizmetten ve kalıcı müşteri memnuniyetinden taviz vermeden ticari hayatımıza devam etmek ve alanımızda uzman olmak.
Grntnn olas ierii i mekan

Firma Resmi Adı

Ersoy Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. BURSA

İletişim Bilgileri

(224) 240-0076
ersoymobilya@hotmail.com

Yetkili Adı Soyadı

ERSOY MOBİLYA

www.ersoymobilya.com.tr

Esentepe - Bağlarbaşı Kavşağı Hürriyet Cd. No. 305 Nilüfer / BURSA
Nilüfer - Bursa

Firma Faaliyet Alanları

  • MASA&SANDALYE FİRMALARI
  • YATAK-BAZA-KARYOLA FİRMALARI
  • GENÇ ODASI TAKIMI
  • YATAK ODASI TAKIMI
  • ÇOCUK ODASI TAKIMI
  • YEMEK ODASI TAKIMI
  • SALON TAKIMLARI
  • MOBİLYA FİRMALARI

Firma Harita