Firmaya Mesaj Bırakın

ERİNÖZ

Firma Kodu: F131521076

Kurumsal Bilgiler

ERİNÖZ BAHÇE MOBİLYALARI

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa ve i mekan

HAKKIMIZDA/KURUMSAL

Firmamız, girişimcimiz Metin ERİNÖZ tarafından 1986 yılında Manisa Kenan Evren Sanayi Sitesinde kurulmuştur. 60 m2 alanda manüel elektrostatik toz boya uygulaması ve soğuk demircilik ile hizmetlerine başlayan firmamız, daha ilk yıllarında edindiği "kaliteli üretim" ve "müşteri memnuniyeti" ilkeleriyle her yıl büyüyerek 32 yılı arkasında bırakmıştır.

Firmamız, 2008 yılında Muradiye O.S.B. 'n de 7.000 m2 alan üzerine kurduğu yeni tesisinde, üretim teknolojilerinide yenileyerek büyüme adımını birkez daha atmıştır. Salıncak üretimi konusunda, 2009 yılında Dünyada ve ülkemizde oluşan ekonomik krizide iyi değerlendirerek yurtiçi ve yurt dışı satış hacmini de arttıran firmamız pazarda lider duruma ulaşmıştır. Yatırımlarını ve büyümesini kontrollü ve hızlı şekilde ilerleten firmamız, 2012 yılında mevcut fabrika alanına bitişik satın aldığı 11.000 m2 arsa üzerine 6.000 m2 ek inşaatı 2013 yılında yaparak toplam üretim alanını 18.000 m2 alan üzerinde kurulu 11.000 m2 kapalı alana çıkartmıştır.

Elektrostatik toz ve yaş boya uygulamaları konusunda da büyük tecrübelere sahip firmamız, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Manisa ve İzmirde bulunan Orta Ölçekli ve Küçük Sanayi sitelerinde kurulu Uluslar arası ve ulusal büyük işletmeler ile KOBİ ve bir çok küçük işletmeye de yardımcı sanayici olarak da hizmet vermektedir. Bugün Beyaz Eşya üreticilerinden Otomotiv üreticilerine kadar birçok sektör üzerinde hem fason boya uygulaması hemde metal parça imalatları yapmaktadır.

Firmamız aynı zamanda Metal Bahçe Mobilyaları konusunda ülkemizin en büyük imalatçısı konumundadır. Üretimiş olduğumuz Metal Bahçe Salıncaklarını iç piyasada 200'ün üzerinde bayi ve market zincirleri aracılığı ile müşterilerine ulaştırmaktadır.

Almanyada kurulu Erinöz Europe GmbH şirketimiz aracılığı ile Avrupa ülkelerine, Türkiye'den ise Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika ülkelerine ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Yine bu pazarlarda bayi veya market zinciri ağı ile ürünlerimiz müşterilere ulaşmaktadır.

Bugüne kadar imza attığımız projeler ile bilgi ve tecrübelerimizi geliştirerek, nitelikli insan kaynakları ile, sektörümüzü ilgilendiren teknoloji ve yenilikleri izleyerek yeni üretim araçlarının kazanımına yönelik yatırımlarımızla, kendi sektöründe lider firmaları müşteri portföyüne katarak, daha geniş pazar fırsatları yakalayıp, artan müşteri memnuniyeti ve sadakati ile sağlıklı bir yer edindik.

Müşterilerimize hizmette çalışma metodumuz;

- Çözüm ortaklığı; "işiniz işimizdir" çalışma ilkesi ile müşterilerimizi desteklemek,

- Hizmet verdiğimiz müşterilerimize "kalite ve teknolojimizi etkin kullanarak" güven ortamını oluşturmak,

- Verimliliği üst düzeye çıkarmak ve maliyetlerimizi en aza indirmek,

- Öncelikli olarak müşterilerimize ve ülke ekonomisine artı değer katmak,

- Nihai olarak müşterilerine minimum maliyet ile yüksek kaliteli ürün sunabilmek ve süreklilik sağlamaktır.

Grntnn olas ierii 1 kii oturuyor ayakkablar ve ak hava

Firma Resmi Adı

ERİNÖZ BAHÇE MOBİLYALARI

İletişim Bilgileri

(236) 214-0248
satis@erinoz.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ERİNÖZ MOBİLYA

www.erinoz.com

Muradiye Mah. Muradiye Sanayi Bölgesi 20.Sokak No:9/A
YUNUS EMRE - Manisa

Firma Faaliyet Alanları

  • BAHÇE MOBİLYA FİRMALARI

Firma Harita