Firmaya Mesaj Bırakın

ERİKE TEKSTİL

Firma Kodu: F112027652

Kurumsal Bilgiler

ERİKE TEKSTİL İNŞAAT MOBİLYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KAYSERİ

Otomatik alternatif metin yok
MiSYONUMUZ

 Kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermek ve sektörde her zaman olumlu yönde adından söz ettirmektir. Son model araçlarla,uzman teknik elemanlarıyla, müşterilerinden aldığı olumlu destekle her zaman kendini yenileme ve mükemmele taşımayı hedef edinmiştir. Dünya piyasasında gelişmekte olan sektörler için en mükemmel deneyimini yaşatmak ve müşterilerine büyük değer yaratmaktır. Sürekli gelişim için müşterilerimize ve teknolojiye yatırım yapmayı, politikamızın ayrılmaz bir parçası haline getirmek Kalitemizi geliştirme konusundaki yaklaşım tarzımızı proaktif olmakla beraber iş ortaklarımızın, ihtiyaç ve beklentilerini dile getirmeden önce, bizler bunları saptayıp giderme yönünde çaba göstermek uğruna sağlam bir arge çalışması yapmak. 
brand
YENİLİKLERİMİZ

Yenilikçilik Tekstil Sektörünün yönlendiricisi ve profesyonel öncüsüyüz. Her zaman bu sektör için mükemmel hizmetler geliştirmekte ve problem çözümleri sunmaktayız. Gelecekte de teknolojik gelişmelerde belirleyici olmak istemekteyiz. Yüksek Kalite En yüksek kalite ile tekstil ürünleri sunmaktayız. Şirketin her alanında mükemmeliyetçiliği hedeflemekteyiz. Verimlilik Şirket yapımız gereği, kısa proses adımları ile hızlı karar mekanizmalarına sahibiz. Böylece maliyetlerimizi olabildiğince düşük tutarak, müşterilerimize mükemmel bir fiyat – performans oranı yansıtmaktayız. 
Otomatik alternatif metin yok
 Sürdürülebilirlik Toplumsal ve sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çevreye karşı duyarlıyız ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını destekliyoruz. Toplumsal değerler olarak bilim, sanat ve kültürü önemsiyoruz. Güvenilirlik Güvenilir bir şirket olarak yıllardır adını duyuran ERİKE TEKSTİL ,müşteri ilişkileriyle profesyonel destek vermekte ve güvenilir bir dağıtım ağı sağlamaktadır.

Grntnn olas ierii makyaj

Firma Resmi Adı

ERİKE TEKSTİL İNŞAAT MOBİLYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KAYSERİ

İletişim Bilgileri

(352) 321-1500
info@eriketekstil.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ERİKE TEKSTİL

www.eriketekstil.com.tr

Kayseri osb Mah. 13. Cad. No:26 Melikgazi/Kayseri
Melikgazi - Kayseri

Firma Faaliyet Alanları

  • DAR DOKUMA KUMAŞ FİRMALARI

Firma Harita