Firmaya Mesaj Bırakın

ERDOĞAN DERİ

Firma Kodu: F109848267

Kurumsal Bilgiler

ERDOĞAN DERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ YENİBOSNA

Grntnn olas ierii ak hava

HAKKIMIZDA
 
Misyonumuz; müşteri ve teknoloji odaklı hareket edip, yenilikçi ürünlerimiz ve hizmetlerimizle, Türkiye’nin endüstriyelleşme süreci ve ihracatına katkı sağlamaktır. Vizyonumuz; Türkiye’de pazar liderliğine ulaşıp, Erdoğan Deri ve bünyesindeki markaları dünyada aranan ve tercih edilen bir konuma taşımaktır. Kurumsal Sosyal Sorumluluk prensiplerimiz çerçevesinde içerisinde yaşadığımız çevrenin ve toplumun gelişimi için sürekli katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. Çevreye duyarlı imalat anlayışı oluşturarak, ticari yatırımlarımızda ve girişimlerimizde toplum yararını göz önünde bulundurarak kolektif kalkınmanın gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Kalite Yönetimi çalışmalarımızın tüm paydaşların katkılarıyla sürekli iyileştirilmesi hedeflenerek, Avrupa Standartlarına uygun, geri dönüştürülebilir doğa dostu üretim gerçekleştirmekteyiz. Hatalara zamanında ve sistemli müdahale edilip, bir daha tekrar etmemesi için her kademede düzeltici ve önleyici faaliyetler yapmaktır.

Otomatik alternatif metin yok

BİZ KİMİZ

1998 yılında deri fabrikası olarak kurulan Erdoğan Deri, süreç içerisinde ayakkabı ve deri konfeksiyon üretimine de başlamıştır. Günümüzde deri & kürk sektörünün farklı ve yenilikçi bir yüzü olarak; uzman ekibi, tecrübesi ve teknolojisi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Çorlu’da bulunan 10.000 metrekare entegre deri & kürk fabrikasında, 100 kişilik uzman kadrosu ve ileri teknoloji makine parkurunda yerli & yabancı müşterilerinin güvenilir ve güçlü deri & kürk tedarikçisi olarak faaliyet göstermektedir.

Ayrıca, Yenibosna’da bulunan merkez binasında; deri konfeksiyon ve ayakkabı ARGE çalışmalarını ve üretimini yapan ihracatçı bir deri firmasıdır.

Çorlu deri fabrikasında; konfeksiyon & tekstil sektörü, ayakkabı sektörü, otomotiv ve boya sanayi gibi birçok farklı sektöre yönelik deri ve kürk imalatı yapılmaktadır. Bu kürkler hem iç hem de dış piyasadaki müşterilere direkt olarak sunulduğu gibi; talepleri doğrultusunda tüm tasarım ve üretim süreçlerini de kapsayan kürk ceket ve kürklü bot üretimi de yapılmaktadır. ARGE çalışmaları ve alanının en iyisi uzman ekiple, müşterilerin talep ettikleri ürünler en hızlı ve kaliteli bir şekilde tedarik edilmektedir.

Çorlu’da bulunan tabakhanemize işlenmek üzere gelen tüm ham deriler, ithal edildikleri ülkelerde uzman ekibimiz tarafından tek tek seçilmektedir.

Bütün iş süreçlerimizde, insan sağlığına ve doğaya zararlı işlemlerden kaçınarak, bütün artıklarımızı arıtıyoruz. Ürünlerimize düzenli olarak Formaldehit, AZO ve Krom Altı testleri uyguluyoruz. Bütün Erdoğan Deri çalışanlarını; enerji verimliliği ve çevre temizliği konusunun ilk önceliğimiz olduğu konusunda bilinçlendiriyoruz.

Otomatik alternatif metin yok

Adres

Merkez ofis

Pegia Plaza, Merkez Mah. Remzi Özkaya Sok. No: 10
Yenibosna / İstanbul 34197
Tel: +90 212 546 94 90
Fax: +90 212 546 94 80

Kroki

Fabrika

Çorlu Organize Deri Sanayi Bölgesi
Marmaracık Mah. Kuzey Cad. No:44/A
Ergene/Tekirdağ
Tel: 0282 686 40 62
Fax: 0282 686 40 61
Kroki

http://www.almuka.com/firma/erdogan-deri-san-tic-ltd-sti-yenibosna-10984 LİNKİNİZ


Grntnn olas ierii 1 kii oturuyor ve ayakkablar

ÜRÜNLER

Otomatik alternatif metin yok

Firma Resmi Adı

ERDOĞAN DERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ YENİBOSNA

İletişim Bilgileri

(212) 546-9490
(282) 686-4062
info@erdoganderi.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ERDOĞAN DERİ

www.erdoganderi.com.tr

Pegia Plaza Merkez Mah. Remzi Özkaya Sok. No: 10 Yenibosna/bAHÇELİEVLER/İstanbul 34197
Bahçelievler - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Suni Deri Firmaları

Firma Harita