Firmaya Mesaj Bırakın

ERCİYES APART HOTEL

Firma Kodu: F126824411

Kurumsal Bilgiler

ERCİYES APART HOTEL FETHİYE

ERCIYES APART'A HOSGELDİNİZ.


Erciyes Apart & Hotel siz misafirlerimize lüks, konforlu ,rahat bir yaşam tarzına göre döşenmiş klimalı, televiyonlu, minibarlı apartları ile sorunsuz bir tatil geçirmenizi garanti eder. Dünya'nın cennet köşelerinden Fethiye'deki tadı damağınızda kalacak anılarla dolu unutamayacacğınız bir tatil sizi bekliyor.

FETHIYE HAKKINDA

  • Aydınlıklar Ülkesi'nin el değmemiş bakiresi'' Fethiye, Akdeniz'in içinde irili ufaklı adaların serpiştiği Fethiye körfezinde arkası çam ormanlarıyla çevrili kuzeye açık bir koyda yer alır” Erciyes Butik Apart & Hotel Fethiye Merkezine 2 km mesafededir.

  • Hotelimiz ölüdeniz'e 13km. mesafededir. Plajda güneşlenebilir ,yürüyüş yapabilir ve kuma girebilirsiniz Sörf cafe otelinize yaklaşık 5km.mesafededir.At binmek isteyenler rezervasyon yaptırıp ,Ata binebilirler.Hotelimizin önünden Fethiye’ye ve Çalış plajına her 5 dk da dolmuş bulabilirsiniz.

  • Ölüdeniz Fethiye’ye 14 km, Hotelimize 16 km mesafededir. Ölüdeniz ile Belcekız Plajı’nı, Kumburnu birbirinden ayırır. Çam ağaçları ile kaplı tertemiz kumsalı ve berrak deniz, herkesi memnun eder.

  • Ölüdeniz:“Tanrının Dünyaya Bağışladığı Cennet” olarak nitelendirilen Ölüdeniz, 3 km’lik bir kumsala sahip bulunmaktadır. Ölüdeniz’de, açık ve koyu mavinin, açık ve koyu yeşil ile iç içe girdiği bir renk armonisi içinde yüzmenin doyumsuz mutluluğu tadılabilir. Yılın on ayı ılık ve durgun suyu ile doğal lagün görünümündeki Ölüdeniz; yerli ve yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen yerlerden birisidir.



Firma Resmi Adı

ERCİYES APART HOTEL FETHİYE

İletişim Bilgileri

(252) 612-6003
info@erciyesapart.com

Yetkili Adı Soyadı

ERCİYES APART HOTEL

www.erciyesapart.com

Babataşı Mahallesi 802 Sok. 44
Fethiye - Muğla

Firma Faaliyet Alanları

  • APART OTELLER
  • HOTEL

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita