Firmaya Mesaj Bırakın

ELİF CANDAR

Firma Kodu: F140125822

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

ELİF CANDAR DOĞAL BESİNLER

Grntnn olas ierii yiyecek

HAKKIMIZDA

Candar süt mamüllerinin doğuşu 1950 yıllarında Mehmet Şefik Candar’ın peynir ticaretine atılması ile başlamıştır.Bu sektörde 1975 tarihine kadar ortaklık yapıp akabinde oğulları ile kendi firmasını kurmuştur.1987 yılında Kırklareli’nde fabrika kurulup üretime başlanmış nesilden nesile aktarılarak kalitesinden, lezzetinden ve doğallığından ödün vermeden günümüze kadar ulaşmıştır.


Şuan da tesisimiz Avrupa standartlarında olup üretim belgelerimiz,sertifikalarımız,hijyen kalitemiz ve profesyonel ekibimiz ile üretime devam etmekteyiz. Süt alımlarımız esnasında sütün insan sağlığına elverişli,asitik değerleri,ph seviyesi ve antibiyotik ölçümlerine tabi tutarak alımları gerçekleştirip bunları belgeleri ile onaylayıp işleme almaktayız. Hedefimiz öncelikle çocuklar olup en doğal,katkısız ve kaliteli şekilde tüketicilerimize sunma çabası içerisindeyiz.

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa yiyecek ve i mekan
Ürünlerimiz helal sertifikalı ŞİRDEN MAYASI ile üretilmektedir.Candar firması olarak en iyiye,Türk ve dünya halkının damak tadına hitap eden süt ürünlerini üretmek hedefimizdir.

Bir anne olarak doğal ürün arayışı içerisinde ve sağlıklı beslenmeye verdiğim önemden dolayı doğal ve katkısız ürünlerimizin bir çok kişi ile paylaşmak ve güvenerek çocuklarınıza yedirebilmenizi istedim.


Umarım ki çıkmış olduğum bu yolculukta arkamda güzel dostluklar ve güzel lezzetler bırakmış olurum...
Grntnn olas ierii yiyecek

Firma Resmi Adı

ELİF CANDAR DOĞAL BESİNLER

İletişim Bilgileri

(288) 246-1111
elif_divrik@hotmail.com

Yetkili Adı Soyadı

ELİF CANDAR

www.dogalbesinler.com

Turist Mah. Namık Kemal Cad. No:20/A Kavaklı
Merkez - Kirklareli

Firma Faaliyet Alanları

  • ORGANİK VE YÖRESEL ÜRÜN FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita