Firmaya Mesaj Bırakın

EKOTEN

Firma Kodu: F123057733

Kurumsal Bilgiler

EKOTEN FABRİCS İZMİR

Grntnn olas ierii gkyz ev ve ak hava
Kurumsal

 Ekoten Tekstil San. ve Tic. A.Ş. 1995 yılından günümüze uzanan tekstil yolculuğuna Torbalı genel merkez binası ile başlamıştır. 2000 yılında Ekoten Tekstil, SUN Grup bünyesine katılmıştır . İlk başladığı günden itibaren müşteri odaklı, hızlı ve kaliteli servis ilkesini bozmadan gelişen teknolojiye uyum sağlayarak , doğa ve çevre duyarlılığı içinde üretimi devam ettirmektedir. 450 den fazla çalışanıyla Ekoten Tekstil, Türkiye’nin ve Avrupanın en büyük ve en prestijli örgü kumaş üreticisi ve gerek son teknolojiyi kullanımı gerek araştırma geliştirme faaliyetleri ile alanında öncü bir kuruluştur. Ekoten Tekstil, Türkiye’nin ve Avrupa'nın en büyük ve en prestijli örgü kumaş üreticisi ve Türkiye’nin en büyük örgü kumaş ihracatçısıdır. Gerek son teknolojiyi kullanımı gerek araştırma geliştirme faaliyetleri ile alanında öncü bir kuruluştur.
Grntnn olas ierii 1 kii

Misyon

Konfeksiyon sanayinin ihtiyacı olan örgü kumaşı elde etmek, grubun büyümesine gelişmesine katkı sağlayacak şekilde üretim yapmak, bölgesel iş gücüne ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak, ülkemizin gurur duyacağı bir işletme olmak.

  Otomatik alternatif metin yok

Vizyon

Bilgi birikimi, teknolojisi, yönetim şekli, eğitilmiş insan gücü, yenilikçiliği, ticari başarısı, servis kalitesi ve hızı açışından dünyanın öncü ve en iyi kumaş firmalarından biri olmak ve bu konumu kalite yönetim sisteminin şartlarına uyarak ve etkinliğini sürekli iyileştirerek devam ettirmek.

 

Değerlerimiz

Önce insana saygı sloganı ile Ekoten Tekstil çalışanlarına yeşil dostu üretim anlayışının benimsenmesiyle, çevreye verilen değer ile üretkenliği en inovative şekilde tutmaktır.

Grntnn olas ierii 1 kii

Firma Resmi Adı

EKOTEN FABRİCS İZMİR

İletişim Bilgileri

(232) 850-6060
info@ekoten.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

EKOTEN FABRİCS

www.ekoten.com.tr

Yedi Eylül Mah. Celal Umur Cad. No:6 Torbalı / İZMİR
Torbalı - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • 2/3 İPLİK KUMAŞ FİRMALARI
  • TRİKO KUMAŞ FİRMALARI
  • ÖRME KUMAŞ FİRMALARI

Firma Harita