Firmaya Mesaj Bırakın

DORE ÇORAP

Firma Kodu: F137824216

Kurumsal Bilgiler

DORE ÇORAP

Grntnn olas ierii 1 kii

HAKKIMIZDA

Türkiye ve uluslararası çorap pazarının öncü firmalarından Dore Çorap, 1960’lı yılların sonlarına doğru Orhan SÖYLEMEZ tarafından İstanbul – Çemberlitaş’ta SÖYLEMEZ ÇORAP SANAYİ ve TİCARET ismi ile sektöre adım attı. 1982’de marka adını DORE ÇORAP olarak tescilleyerek çorap pazarında ismini kuvvetlendirdi.

1988 yılında İstanbul – Çemberlitaş atölyesinden, halen üretim yeri olan İstanbul – Güneşli’deki 3 bin metrekarelik binasında üretime geçti. 90’lı yılların sonuna doğru yapılan yeni yatırımlarla kapasitesini ve ürün çeşitliliğini arttırarak, yurt dışından ithal edilen birçok ürünü yerli üretime kazandırdı.

Fotoraf aklamas yok

1998 yılında piyasalardaki gelişmeler takip edilerek, Mehmet Lütfü SÖYLEMEZ tarafından kurulan İstanbul – Güneşli’deki RO-YAL ÇORAP TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ firması ile ince bayan çorabı üretimine başlandı.

En son 2008 yılında ince bayan çorabı üretim hattını Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan ve toplam 20 bin metrekare üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip olan fabrikasına taşıyan Dore Çorap, bugün üstün kalitesi ve farklı özelliklere sahip geniş ürün yelpazesi ile öne çıkıyor. Hızlı ve en yeni otomasyon teknolojisi ile 45 yıldır kalitesinden ödün vermeden üretime devam eden Dore Çorap, üretiminin yüzde 60’ını iç piyasaya sunarken yüzde 40’ını ise ihraç ediyor.

Modaya hızla ayak uyduran ve kendi modasını oluşturan yenilikçi firma Dore Çorap, dünya kalite standartlarındaki uzun dayanımlı ürünlerinin yanı sıra uygun fiyat politikası ile de fark oluşturuyor.

Grntnn olas ierii 1 kii oturuyor

Firma Resmi Adı

DORE ÇORAP

İletişim Bilgileri

(212) 657-9899
onlinesatis@dore.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

DORE ÇORAP

www.dore.com.tr

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, 8.Bulvar, No:9, Kızılcıkdere Köyü Mevkii,
Merkez - Kirklareli

Firma Faaliyet Alanları

  • Çorap Tedarik Firmaları
  • Çorap Mağazaları
  • Bayan Çorap Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita