Firmaya Mesaj Bırakın

DİLVİN

Firma Kodu: F139463685

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

DİLVİN BAYAN GİYİM

   

HAKKIMIZDA

Firmamız 1988 yılından beri faaliyet göstermektedir. Firmamız 2002 yılından itibaren Dilvin adı ile hem Toptan satış hem de online ticaret sektöründeki yerini korumaya devam etmektedir.

Ürünlerimizin tasarım şekli ve üstün üretim kalitesi ile sektörde ayakları yere basan nadir firmalardan biri olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışında sağlam bir hazır giyim markası olarak yer edinmiştir.


Amaç, hazır giyim alanında MODA anlayışını yaratarak kendi markasıyla yurt içi ve yurt dışı pazarlarında edindiği yeri arttırmaktır. Özgün moda anlayışı, dünya modasını yakından takip etmesi ve 25 yılın verdiği tecrübeyi müşteri memnuniyeti ile birleştirerek aranılan bir marka haline gelmiştir.

Satış konusunda da üretim kalitesinde olduğu gibi gerekli dikkat ve özeni gösteren firmamız, üretim ve pazarlama da çağın gerektirdiği bilgi sistemleri ve enerjisiyle gerekli dinamizmi yakalamıştır.

5000 m2 kapalı alanı, son teknoloji shima ve desen bilgisayarları, ar-ge , test ve kontrol tesisleri, ileri teknoloji bilgi sistemleri ve uzman kadrosuyla her bölümünde kusursuz olmaya çalışan firmamız, kalitesinden ödün vermeden ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmayı hedef edinmiş ve moda da dünya standartlarını yakalamıştır...

Ve bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

Ürünlerimizin hedef kitlesi modayı takip eden,üst düzey kaliteyi tercih eden, trendi yakalayan gençler ve kendini genç hisseden kadınlardır.


Firma Resmi Adı

DİLVİN BAYAN GİYİM

İletişim Bilgileri

(850) 225-1700
iletisim@dilvin.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

DİLVİN GİYİM

www.dilvin.com.tr

Mehmet Nesih Özmen Mah. Fatih Cad. Akçaağaç Sokak No:19/7 Merter
Güngören - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita