Firmaya Mesaj Bırakın

DİKA

Firma Kodu: F134517561

Kurumsal Bilgiler

DİKA PİJAMA

Grntnn olas ierii 2 kii glmseyen insanlar ayakta duran insanlar

HAKKIMIZDA

Şirketimiz 1973 yılında kurulan Gecem Group olup, kadınlar için LINGERIE ve iç çamaşırları ile kaliteli, kadınlar, erkekler ve çocuklar için PAJAMAS üretmekteyiz.

1973'ten beri 60'tan fazla ülkeye iç çamaşırı ihraç ediyoruz ve Avrupa (Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika, Romanya, Yugoslavya) Arap ve Körfez ülkelerinden (Suudi Arabistan, BAE, Ürdün, Katar) ve bazı Afrika ülkelerinden birçok müşterimiz var. (Fas, Cezayir, Libya, Gana, Sudan, Nijerya) ve bazı Doğu Avrupa ülkeleri (Rusya, Ukrayna).

Grntnn olas ierii 2 kii ayakta duran insanlar

İç çamaşırında 4 marka var; sütyen, kayma, kuşak, dikişsiz iç çamaşırı, saten ve şifon gecelik, korse, çocuk giyimi ve her türlü gündelik iç çamaşırları içeren bayan iç çamaşırı grubu için YENİ GECE. YENİ GELİN gelin iç çamaşırı koleksiyonu, EROTICA kadın iç çamaşırı seksi hat, DIKA erkekler, kadınlar ve çocuklar için pamuklu pijama, ev ve gecelik grubudur.

Koleksiyonları beğeneceğinizi umuyoruz, bu koleksiyonların fiyatları da çok iyi. Yardıma ihtiyacınız olursa bizi + 90-2125122621 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Bay Cem adında İngilizce ve Fransızca konuşabilen bir kişi var ve Bay Hüseyin adında Arapça konuşabilen bir kişi var. Ayrıca Sayın Cem cep +905322847953 olduğunu.

Grntnn olas ierii 1 kii glmsyor ayakta

Firma Resmi Adı

DİKA PİJAMA

İletişim Bilgileri

(212) 522-5204
info@gecem.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

DİKA PİJAMA

www.newnight.com.tr

Mollafenari Mah. Bezciler Sok. Uğurlu Han Zemin Kat No: 3–4 Yeşildirek
Fatih - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • İç Giyim-Pijama Firmaları
  • Gecelik &Sabahlık&Pijama Firmaları

Firma Harita