Firmaya Mesaj Bırakın

DGS BASKI

Firma Kodu: F139955343

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

DGS BASKI TEKNOLOJİLERİ

image03

HAKKIMIZDA

DGS’nin öyküsü 2000 yılında dört girişimcinin bir araya gelip, henüz sektör haline gelmemiş olan etiket alanında bir şirket kurmasıyla başladı. Daha ilk günden tek bir amaçları vardı: DGS’yi sektörünün en iyisi yapmak. Azimle ve çok kısıtlı bir kaynakla İstanbul Kartal’da küçük bir apartman dairesi kiralanıp, bir masa ve iki sandalyeden oluşan bir ofiste, ilk ribon ithalatı ile işe başlandı. Kendi üretim tesisleri olmadığı için talebi alıyor, başka üreticilerde ürettiriyor, kendi elleriyle müşteriye teslim ediyorlardı.

Zor günlerden geçtiler. Bu zorlukları yaşarken dört ortak da aynı isteklilikle tek bir hedefe kilitlenmişti: Başarmak. Onlar; sektörün ihtiyacı olan firmayı oluşturacak, hayallerini gerçekleştireceklerdi. İlk müşteriler onlara diğer müşterilerin kapısını açarken, onlar da Anadolu yollarına düştüler yenilerini bulmak için. Müşteri sayısı hızla artmaya başladı. Zaman geçtikçe yeni çalışma arkadaşları katıldı aralarına. Giderek ilk yola çıktıkları apartman dairesi yetmez oldu onlara.

İki sene sonra, daha iyi işler yaptıkça, takım arkadaşlarının sayısı artıkça, kazandıkları ile sisteme yatırım yaptıkça daha da büyüyen DGS, 2002 yılında İstanbul Maltepe’de kendi binasına taşındı. Alt katında üretim tesisinin ve üst katlarda da yönetim ofislerinin olduğu bu bina; yüze yakın kişinin çalıştığı bir işyeri, DGS ise sektörünün yüz akı bir firma oldu. Aynı yıl kendinden yapışkanlı ve çok renkli etiket üretimine geçti DGS. Yerleri küçük, ürettikleri işler büyüktü. Türkiye’nin ilk beş yüz büyük firması içinde yer alan şirketlerle çalışmaya başladılar. 2005 yılında bir ortaklarıyla vedalaşıp, üç kişi devam ettiler yollarına.

image01

2007 yılında kalite ve mükemmellik konusundaki hassasiyetleri iki kalite sertifikası almalarını sağladı. DGS, önce “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesini” kısa bir süre sonra da “EFQM Mükemmellikte Kararlılık” belgesini aldı.

2012 yılında KalDer tarafından gerçekleştirilen dış değerlendirme sonucunda "EFQM Mükemmellikte Yetkinlik 3*" belgesini de alan DGS, makine parkurunda yapılan yeniliklerin yanı sıra, kalite yönetim sisteminde yapılan geliştirmelerin ışığında mevcut kapasitesini son iki yılda % 40 artırdı.

Yine aynı yıl 23’ ten fazla sektörün 150 ülkeden 27.500 üyesi ile tedarik zinciri denetimlerine olanak veren bir sosyal denetim standart örgütü olan “SEDEX”in üyesi oldu.

Müşteri odaklı yaklaşım ve çözümlerini belgelemek adına; 2014 yılında “ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Sertifikasını” aldı.

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

DGS BASKI TEKNOLOJİLERİ

İletişim Bilgileri

(216) 442-2000
info@dgs.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

DGS BASKI

www.dgs.com.tr

DGS Plaza Zümrütevler Mah. Atatürk Cad.Filiz Sok. No:19
Maltepe - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • OFSET BASKI FİRMALARI
  • OFSET DİGİTAL BASKI FİRMALARI
  • AMBALAJ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita