Firmaya Mesaj Bırakın

DENİZ PLASTİK

Firma Kodu: F139457415

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

DENİZ PLASTİK

Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava

Hakkımızda

1997 yılında çalışmalarına başlayan DENİZ PLASTİK GIDA İNŞAAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. kurulduğu günden itibaren bugüne kadar attığı adımları ve yaptığı bilinçli atılımları sayesinde plastik sektöründe bugünkü yerini almıştır.
 
 DENİZ PLASTİK müşteri memnuniyetini hedefleyen üretim ve satış politikasıyla sektöründe öncü haline gelmiştir.Yüksek üretim kapasitesi ve modern tesisiyle müşterilerine hizmet veren şirketimiz aynı büyüme kalite anlayışını ve hizmetlerini ileriki yıllara taşımayı hedeflemektedir. Yaptığımız yatırımlar ile modern teknolojiyi üretimlerine yansıtmayı hedefhaline getirmiştir. Hızlı ve kaliteli üretimimiz ile müşterilerimizin artan taleplerini en çabuk şekilde karşılamaktadır.

DENİZ PLASTİK ambalaj sektöründe lider şirket konumunu korumak için mükemmel olma hedefini sürdürmektedir. Bu da DENİZ PLASTİK müşterilerinin, tedarikçilerinin, profesyonel insan kaynaklarının yenilikçi bir yaklaşıma sahip yönetim ekibinin sinerjisinden doğan çalışma aşkıyla başarılmıştır.
 
Hizmet ve kalite standartlarını sürekli geliştiren DENİZ PLASTİK ambalaj sektöründeki yüksek standartları karşılayan pazar liderliği ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

 
DENİZ PLASTİK'te temel ilke kaliteli üretimdir.Hedefimiz sıfır hata ile çalışmak en iyi ve en kaliteli ürünleri en kısa süre içerisinde yapmaktır. Sağladığımız kaliteli üretim ileDENİZ PLASTİK bugün sektöründe önemli bir güç haline gelmiştir.13.000  m2 alan içerisinde 6.000m2 kapalı üretim alanı kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.Siz değerli müşterilerimiz için en iyi ve en güvenilir hizmeti,etkili şekilde sizlere ulaştırmaya çalışmaktadır.
 

Misyon

İlk günkü heyecanını koruyarak, dinamik, sürekli gelişen, istikrarlı ve kalıcı bir marka olarak müşterilerine değer katma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren DENİZ PLASTİK, belirlediği hedef ve amaçlara, kalite anlayışını sürekli kılarak ve teknolojiyi takip ederek, ürün ve hizmetlerini devamlı geliştirerek bir misyonla ulaşmayı hedeflemektedir.
Grntnn olas ierii bitki ve ak hava

Firma Resmi Adı

DENİZ PLASTİK

İletişim Bilgileri

(322) 428-4050
(322) 429-6687
info@denizplastik.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

DENİZ PLASTİK

www.denizplastik.com.tr

Ova Mah. Tekel Caddesi. No:65
Seyhan - Adana

Firma Faaliyet Alanları

  • PLASTİK ve YAN SANAYİ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita