Firmaya Mesaj Bırakın

DECOVİTA

Firma Kodu: F135580213

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

DECOVİTA SERAMİK

Grntnn olas ierii i mekan

HAKKIMIZDA

Yaşamınızı Güzelleştiriyoruz.

Decovita Seramik, ilhamını doğadan alan tasarımlarını sırlı porselen seramik kalitesiyle buluşturuyor.

2004 yılında kurulduğunda dünyanın önde gelen seramik şirketlerinin temsilciliğine yürüten Decovita, aynı zamanda kendi markasıyla OEM üretim yaptırdı. Bu tecrübesini Anadolu topraklarının sekiz bin yıllık seramik kültürüyle harmanlayan Decovita, 2016 yılından itibaren üstün teknolojiyle donatılmış fabrikasında üretim gerçekleştiriyor.
Seramik sanatına değer katmayı hedefleyen Decovita Seramik, AR - GE’ye verdiği büyük önemle birlikte, üretime başlamasının üzerinden henüz iki yıl geçmesine rağmen 2.500’ün üzerinde desen ve yüzlerce ürün serisine ulaştı. Amazon Ormanları’ndaki ağaçlardan Sahra Çölü’ndeki kumlara kadar dünyanın dört bir köşesindeki eşsiz güzelliklerden esinlenen Decovita Seramik, doğal taşların desenini, metal elementlerin ışıltısını ve ahşabın dokusunu bire bir seramiğe aktarıyor. Dünyanın en siyah ve en beyaz seramiğini üretmeyi de başaran Decovita, zengin ürün çeşitliliğini Türkiye’nin yanı sıra, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’daki 30’dan fazla ülkeden tüketicilere sunarken, bu sayıyı her geçen gün artırıyor.
Yıllık 10 milyon metrekare üretim ve ihracat hedefine!

Grntnn olas ierii masa

Decovita, 70 milyon Euro’luk yatırımla, Bilecik ilindeki Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde 162 bin metrekare arsa üzerine 45 bin metrekarelik kapalı alanda kurulan fabrikasında kaliteli sırlı porselen seramik üretimine yapmaktadır. Yıllık 10 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip Decovita, 40’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

Decovita Seramik ürünleri kalite açısından değerlendirildiğinde, üç özelliği ile ön plana çıkmaktadır:
Baskı - Renk Kalitesi:

Kullanılan özel sır teknolojisi ile seramikler, doğal taş hissi vermektedir. Bu teknoloji aynı zamanda, ürüne üç boyutlu olma özelliği katmaktadır. Yapılan labratuvar çalışmalarında geliştirilen özel sırlama sayesinde parlak ürünlerde yüzde 95 derecelik parlaklığa çıkıldığı belgelenmiştir.

Kusursuz Kalibrasyon (Ölçü):

Çok yüksek derecelerde fırınlanan seramikler, bu aşamada eğilme, küçülme gibi deformasyonlara uğrayabilmektedir. Decovita Seramik’te ise, böyle bir durum söz konusu değildir. Örneğin; 600 mm x 600 mm boyutundaki bir seramik karo, yarım milimetre dahi sapma olmadan aynı ölçülerle üretilmektedir. Bu özellikle, piyasa standartlarında üç milimetre olan derz aralığı, bir milimetreye kadar indirilmiştir. Derz aralığında minimum ölçüyü yakalayan Decovita, seramiklerde geniş derz aralığı nedeniyle doğal görüntünün kaybedilmesi durumunun önüne geçmiştir.

Dayanım:

Decovita Seramik ürünleri, çizilme ve çamaşır suyu gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır. Uzun yıllar boyunca ilk günkü renklerini ve dokusunu korur. Yapılan labratuar çalışmalarında ürün sertliği en yüksek dayanım seviyelerinden biri olan 7 Mohs olarak belgelenmiştir.
Grntnn olas ierii i mekan

Firma Resmi Adı

DECOVİTA SERAMİK

İletişim Bilgileri

(850) 450-1800
info@decovita.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

DECOVİTA SERAMİK

www.decovita.com.tr

Kayabaşı Mah. Ulubatlı Hasan Cad. D Blok No: 2H D: 14-19
Başakşehir - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita