Firmaya Mesaj Bırakın

CLUB HAVUZLU KONAK

Firma Kodu: F126748285

Sosyal Medyada CLUB HAVUZLU KONAK

Kurumsal Bilgiler

CLUB HAVUZLU KONAK BURSA

Grntnn olas ierii oturan insanlar masa gkyz ve ak hava

HAKKIMIZDA

Osmanlı’ya Başkentlik yapan, yeşilin en mükemmelini taşıyan BURSA’da; 17.yy’da inşa edilen havuzlu konak tarihteki yerini aldıktan sonra, biz de bu konaktan esinlenerek 17. yüzyıl tarzı ve bu tarzın sentezi ile birlikte dekore edilmiş, dostlarınızla, sevdiklerinizle mutlu beraberliklere imza atabileceğiniz, unutulmaz saatler geçirebileceğiniz bir konak inşa ettik…

Club Havuzlu Konak’ı bizimle yaşadığınızda dönemin özgün mimarisi, iç düzenlemesi, olağanüstü hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ile sizleri öylesine etkileyecek ki, kendinizi 17. yüzyılın atmosferinde 2000’li yılların ustalıkla gizlenmiş teknolojisinde bir zaman yolculuğunda hissedeceksiniz. 10.500 m² alan üzerinde kurulu yeşillikler içinde gün boyu farklı aktivitelerde vakit geçirebileceğiniz tesisimize sizleri bekliyoruz.

Özellikle,
Mutlu bir beraberliğe adım atacağınız Düğün ve Nişan organizasyonlarınızda
Sevdiklerinizle beraber unutulmaz olmasını istediğiniz sünnet organizasyonlarınızda
Çalışma arkadaşlarınızla günün stresini atmak istediğiniz şirket yemeklerinde
Yeni bir yaşa girerken sevdiklerinizle mutlu bir doğum günü partilerinde
Hayatınızda yeni bir başlangıç yaparken Mezuniyet Balolarında Yanınızdayız ve en özel günlerinizi kusursuz ve kalıcı kılmak için fark yaratan organizasyonlarımızla yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Şehrin merkezinde ama şehir karmaşasından uzak ister havuz başında ister kır bahçesinde konuklarına romantizm dolu saatler yaşatıyor.
Kişiye özel düğün organizasyonları düzenleyerek her defasında mükemmel ve lezzetli menüleriyle % 100 misafir memnuniyetini yaşatmayı başarıyor. En ince detayına kadar beraber karar verdiğimiz düğün organizasyonlarımız sorumlu organizatörümüz sayesinde mükemmeliyeti garanti ediyor.
Club Havuzlu Konak mutfağının farklı ve seçkin lezzetlerini sunan mekan düğün davet ve organizasyonlar için kullanılan 450 kişilik yemek, havuz başı açık mekan 750 kişilik oturma düzeni ve 1000 kişilik kokteyl kapasitesi ile davetlerinizin en nezih adresi konumunda.



Firma Resmi Adı

CLUB HAVUZLU KONAK BURSA

İletişim Bilgileri

(224) 443-3370

Yetkili Adı Soyadı

HAVUZLU KONAK

www.havuzlukonak.com

Barış Mahallesi, Ali Rıza Bey Cd. No:49
Nilüfer - Bursa

Firma Faaliyet Alanları

  • DÜĞÜN SALONLARI
  • ET&BALIK RESTAURANT

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR