Firmaya Mesaj Bırakın

CEYSU KAYNAK SUYU

Firma Kodu: F153516124

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

CEYSU DOĞAL KAYNAK SUYU

Grntnn olas ierii yaz

HAKKIMIZDA

2003 yılında pet ve damacana üretimi ile ambalajlı su sektörüne adım atan Ceysu, her geçen gün büyüyen dağıtım ağı ve üretim kapasitesi ile sektörün köklü firmalarından biri haline gelmiştir.

Tarımsal arazilerden, yerleşim yerlerinden uzakta, özü değiştirilmemiş, mineral yapısı hiçbir değişikliğe uğramayan, kaynağında temiz olan ve kaynağından çıktığı şekilde, en yüksek hijyen standartlarında, ileri teknoloji kullanılarak el değmeden üretim yapılan Ceysu Antalya fabrikamız yalnız Türkiye’nin değil Avrupa’nın sayılı üretim tesislerinden biridir.

Ceysu, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından 2013-2014-2015-2016 yıllarında üst üste Superior Taste Award’a layık görülmüş, Türkiye’nin en ödüllü su markasıdır.

Ceysu olarak amacımız, ultra hijyenik ve en yüksek teknolojiyi kullanarak ürettiğimiz, el değmemiş, yüksek mineral ve ph seviyesine sahip ürünlerimizi daha çok tüketiciye ulaştırmak, ve mineralli su tüketiminin faydalarını, sağlıklı ve dengeli bir hayat standardı için mineralli su tüketiminin önemini anlatmak ve bu konuda değerli tüketicilerimizin bilinçlenmesini sağlamaktır.

Ceysu yurtdışında, 5 kıtada ve 20’den fazla ülkede, yüksek ph seviyesi, vücudun ihtiyaç duyduğu tüm faydalı mineralleri dengeli bir biçimde barındırması, sodyum diyetine en uygun sulardan biri olması ( Na:1mg/L ) sayesinde her gün daha fazla ülkeye ulaşmakta ve başarısını tüm ülkelerde de sürdürmektedir.

2012 yılında Cam şişe pazarına giren Ceysu, 2015 yılında Türkiye’nin ilk çocuk ambalajı lansmanını yapmış, su içmeyi sevgili çocuklarımız için daha eğlenceli hale getirerek sektörü için önemli bir inovasyon gerçekleştirmiştir.

Ambalajlı su sektörünün % 100 yerli sermayeli ender su markalarından olan Ceysu, yerli üretime odaklanarak su ve meşrubat sektöründe yapacağı yatırımlarla, büyümesine emin adımlarla devam edecektir.

Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii

Firma Resmi Adı

CEYSU DOĞAL KAYNAK SUYU

İletişim Bilgileri

(242) 419-3180
(242) 444-5507
info@ceysu.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

CEYSU SU

www.ceysu.com.tr

Doyran Beldesi Gökçam Mah. Değirmen Cad. No:7
Konyaaltı - Antalya

Firma Faaliyet Alanları

  • YİYECEK-İÇECEK FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita