Firmaya Mesaj Bırakın

CENGİZ AKTÜRK

Firma Kodu: F139344517

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

CENGİZ AKTÜRK OFFİCİAL

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

HAKKIMIZDA

Cengiz AKTÜRK Mağazacılık sektörüne 2002 yılında başlamış olup, bayan abiye giyim sektöründe iddialı ve geniş ürün yelpazesi ile yerini almıştır.

Cengiz AKTÜRK modern çizgisi özgün tasarımları ve ilkeli mağazacılık anlayışı ile bayan giyim sektöründe yeni bir renk olmaya çalışmaktadır.

Müşterilerine verdiği hizmet kalitesinin öneminde olan firmamız, 2.butik mağazasını da Fatih’te açmış olup, 1 mağazasını da Nişantaşında açmıştır. Cengiz AKTÜRK koleksiyonlarında dünyaca ünlü tasarımcı ve markaların ürünlerine yer vermekte olup, çok yakında Bağdat caddesinde açılacak olan butik mağazaları ile sizlerle buluşturacaktır.
Grntnn olas ierii 2 kii glmseyen insanlar ayakta duran insanlar

VİZYONUMUZ

Yenilikçi, dinamik, farklı, müşterisinin ufkunu genişleten ve çok çeşitli seçenekler sunan marka olma felsefesinden yola çıkan Cengiz AKTÜRK, dünyanın farklı köşelerinde bulunan birçok yakın çözüm ortağından trend, modern ve temalara uygun olarak temin ettiği kıyafetleri müşterilerine sunuyor.

Ayrıca ithal ürünler dışında, felsefesine ve tarzına uygun olarak tasarlanan kendi tasarım ürünlerini de Cengiz AKTÜRK yorumu ile sergiliyor.

Grntnn olas ierii 1 kii glmsyor ayakta

Firma Resmi Adı

CENGİZ AKTÜRK OFFİCİAL

İletişim Bilgileri

(212) 534-4800
info@cengizakturk.com

Yetkili Adı Soyadı

CENGİZ AKTÜRK

www.cengizakturk.com

Fevzipaşa Cd. No: 35
Fatih - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Abiye Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Elbise&Tulum Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 6

Firma Harita