Firmaya Mesaj Bırakın

ÇEKİÇLER MARBLE

Firma Kodu: F134880002

Kurumsal Bilgiler

ÇEKİÇLER MARBLE

  Grntnn olas ierii masa ve i mekan

 HAKKIMIZDA

ÇEKİÇLER'deki temel kurumsal değer dürüstlük, çeşitlilik ve katılımdır ve geleneklere, yasalara ve mevzuata uygundur.

50 yılı aşkın bir süredir, CM (CEKICLER MARBLE), birçok yetenekli insana ve tutku, saygı ve disiplinle birlikte çalışan küresel bir ekibe sahiptir

. Çekicler'in istikrarı ile desteklenen, küresel ticarette onlarca yıllık deneyimiyle mükemmellik ve benzersiz müşteri desteği üretmek için , onun taahhüdüdür.

Hedefine ulaşmak ve hatta ötesine geçmek; güvenilirlik, mükemmellik, yenilikçilik ve yeterlilik de tüm eylemleri için temel bir temel olarak belirlenmiştir.

Çekicler'de kültürümüzü yeniliklerimizden, üretimimizden ve ortaklarımızın memnuniyeti arasında sayıyoruz.

Tarihçe

 Aile ticari hayatına 1909 yılında Emirdağ’da, şirketimizin dedesi Hasan Çekic’in büyükbabası tarafından başlatıldığından beri, dünya savaşı sırasında iş giderek daha zor ve karmaşık hale geldi. Savaştan sonra yeni ufuklara yönelen yeni bir çağ başladı. 


Genç Mustafa Çekic, 1957'de yeni iş kurma ihtiyacını hissetti ve Çekicler Family Company'nin kuruluşunu kurdu. 50 yıldan fazla bir süredir iş tecrübesiyle; Şimdi ise, ÇEKİCLER küresel bir şirket ve sektörün lider üreticisidir.

Şimdi, doğal taşları madenlerden kültüyor ve ustaca alıyoruz, değerli blokları sabır ve yetenekle taşlıyoruz ve bunları yüksek kaliteli levhalara, fayanslara ve diğer ürünlere dönüştürüyoruz, bunları yüzlerce mermer türü arasından seçerek çok çeşitli yüksek kaliteli malzemeler sunuyoruz. Her kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamak için ön plandaki süreçle son derece mekanik ve teknolojik bir yaklaşım sergiliyor.

"Gelecek günlere güvenle bakın; duyarlı olun, esnek olun ve güveni ve güçlü ilişkileri sürdürmek için daha fazla değer sağlayın." kurucumuz Mustafa Çekiç’in 1957’de söylediği gibi.


Bakım mirasımız devam edecek; çünkü hepimiz kurucumuzun taahhüdünü paylaşıyoruz. 1957 yılında Mustafa Cekic tarafından kurulduğundan beri, Çekicler Şirketi dünya çapında bir şirket ve sektörün lider üreticisi haline geldi.

  Fotoraf aklamas yok

Kalite ve Sürdürülebilirlik

Kaliteden ödün vermeyen kaliteyi üretmek, prestijli projelere toplam kalite mermer teslim etmenin tek adımıdır. Doğaya adanmış bir sorumlulukla sürekli iyileştirme.


CEKICLER, Uluslararası Standartlar Teşkilatı tarafından, ISO 9001 sertifikasıyla, Çekicler'in kalite gerekliliklerini yerine getirme çabalarını ve kuruluşun gereklilikleri yerine getirmek için gereklilikleri yerine getiren taş ocağı, tedarik, üretim ve pazarlama kabiliyetini sağlama çabalarını onaylar. müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri.

Ayrıca OHSAS sertifikamız tüm süreçlerimizdeki doğaya karşı sorumluluğumuzu belirsizleştirdiğimizi ve çalışanlarımıza ve çalışanlarımıza kalite gerekliliklerini sağlayarak güvenli ve sağlıklı bir çevre sağladığımızı gösteriyor.

 

İşimiz bizi doğanın kendisine yaklaştırdığından, çevresel kaygılara karşı duyarlıyız ve yaşadığımız dünyaya zararlı atıkların yok edilmesine bağlıyız. Çekiçler ayrıca, hurda kiremit parçalarının geri dönüşümüne, filtrasyonuna ve işlem suyunun yeniden kullanılmasına bağlılığı da içeriyor. enerji verimliliği ve üretim döngüsündeki sürekli iyileşme.

 

Sorumluluk, mermerleri başarıyla üretmek için anahtarlarımızdan biridir. Tüm işlemlerde Çekiçler Mermer A.Ş. daha temiz, daha yeşil ve daha güvenli bir ortam için çaba göstermektedir. Ürünlerimizi dünyanın hemen her ülkesine dağıtıyoruz, çevreye ve topluma olan sorumluluğumuzu kabul ediyoruz.

 


Firma Resmi Adı

ÇEKİÇLER MARBLE

İletişim Bilgileri

(222) 236-0733
info@cekicler.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ÇEKİÇLER MERMER

www.cekicler.com.tr

Organize Sanayi Bolgesi 7.Cadde No:15
Odunpazarı - Eskişehir

Firma Faaliyet Alanları

  • Mermer - Fayans -Seramik Granit ve Doğal Taş Firmaları

Firma Harita