Firmaya Mesaj Bırakın

BYZ ORKİDE MODA

Firma Kodu: F141922236

Kurumsal Bilgiler

BYZ ORKİDE MODA

Grntnn olas ierii 1 kii glmsyor ayakta ayakkablar ve ak hava

HAKKIMIZDA   

 ilhami çetik terzilikle başladıgı tekstil hayatına istanbulda stilistlik ve tasarım  özel  kurslarını başarıyla  tamamlamıştır. çıraklıktan gelen moda üzerine başladıgı bu sektörde byzorkide fırması altında  özel tasarım elbise ve abiye  kıyafet tasarlamaya başladıgı  ürünleri byçetik markası adı altında satışa sunmuştur.tekstil ve hazır giyim sektöründe kendine özel tasarımlarıyla farklılıgı arayan ve bu farklılıgı çalışmalarına yansıtan ilhami çetik. byçetik  markası ile tasarım fabrikası olarak çalışmayı ilke edinmiştir.

  Grntnn olas ierii 1 kii glmsyor ayakta ve ayakkablar          

2009 DA BAŞLADIGI  TASARIM SEKTÖRÜNE  KENDİNİ GELİŞTİREREK DAHA KALİTELİ  ÜRÜNLER KALİTELİ ÖZEL TASARIM ELBİSE İMALATI VE SATIŞI YAPILMAKTADIR.

Ürünlerimizin kalitesi ve fiyatı sayesinde çok kısa bir sürede çok sevildik.Başlangıç aşamasından itibaren ürün gönderim şeklini sadece internet olarak belirledik.İnternet sayeseninde, ürünümüz hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyor, sorunuz olduğunda anında cevap bulabiliyorsunuz.Ürün gönderim hızı ile de salı  günü sipariş verdiğiniz bir ürünü Cuma akşamında istediğiz davet de giyebiliyorsunuz.

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta


Firma Resmi Adı

BYZ ORKİDE MODA

İletişim Bilgileri

(850) 532-3230
destek@byzorkide.com

Yetkili Adı Soyadı

BYZ ORKİDE MODA

www.byzorkide.com

Elmalı Mah. 10.Sok
Muratpaşa - Antalya

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları

Firma Harita