Firmaya Mesaj Bırakın

BUTTERFLY GUEST HOUSE

Firma Kodu: F109795833

Sosyal Medyada BUTTERFLY GUEST HOUSE

Kurumsal Bilgiler

BUTTERFLY GUEST HOUSE FETHİYE

Grntnn olas ierii gkyz okyanus da bitki bulut aa ak hava doa ve su
HAKKIMIZDA
Fethiye'den 22 kilometre uzaklıktaki Faralya, denizden yaklaşık 200 metre yükseklikte bir güzellikler köyüdür. Nedir onu bu denli güzel kılan? Ölüdeniz'den sonra yapacak olduğunuz yolculuk, dünyanın hiçbir yerinde eşine rastlayamayacağınız bir tarafınızda orman diğer tarafınızda turkuazın en güzel tonu... Gerek özel aracınız ile gerekse de minibüs ile yapacağınız bu eşsiz ve bir o kadar da adrenalinizi yükseltecek yolculuk size Kelebekler Vadisi'ni kuş bakışı görebilme şansı verecektir. Yolculuğunuz boyunca sağınızda yeşilin ve mavinin cilveleştiği ender güzellikler ile Faralya köyünün ikinci mahallesi olan Kızılcakaya'ya gelmiş olacaksınız. Yine çok az çocuğun sahip olabileceği bir konuma oturtulmuş olan Faralya İlköğretim Okulu ve camiinin önüne gelince göreceğiniz ButterflyGuest House levhasını takip ederseniz sizi bir aile pansiyonu olan ağaçların arasına gizlenmiş bir huzur ortamına getirecektir.  Otomatik alternatif metin yok

 Burada kalacağınız süre boyunca ağaçlarla çevrili bahçede kitap okuyabilir,dinlenerek huzurun derinliklerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca pansiyonun çevresinden geçen tarihi Likya yolunu takip edip trekking yaparak deniz kenarına ulaşabilirsiniz. Günün sonunda orman ve denizi seyrederek yudumlayacağınız soğuk içeceklerinizle terasta gün batımını izleme şansına sahip olabilirsiniz.Tanık olacağınız bu güzellikleri ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinanızı unutmayın :) Özenle hazırlanmış hem kendi bahçesinden hemde yakın çevreden edinilmiş tamamen doğal hazırlanmış yemeklerin tadına doyamayacaksınız.


 ButterflyGuest House'un bahçesinde dinlenen kuşların sesiyle, hamakta veya köşkte uzanarak kitabınızı okurken içeceğiniz kahvenin tadını,kış günlerinin yorucu iş ortamında uzun süre hatırlayacağınız kesin... Ancak evinizde bulabileceğiniz rahatlıkta ve temizlikteki odalarınızda sabahları horoz sesleriyle uyanıp, alacağınız kahvaltınız tamamen köy halkının yetiştirdiği doğal ürünlerden oluşmaktadır. Alışılmış tatil anlayışının dışına çıkmak istiyorsanız şehir yaşamındaki karmaşadan,ses ve görüntü kirliliğinden uzaklaşıp doğanın içinde olmak için ; haydi! Sakin bir tatile..

İletişim bilgileri

Adres

Faralya Köyü
Kızılcakaya Mahallesi No:62
Ölüdeniz/Fethiye/Muğla

Bize Ulaşın

Tlf: 0252 642 1042
Mobil: 0533 140 8000
Email: info@butterflyguesthouse.com

http://almuka.com/firma/butterfly-guest-house-fethiye-10979


mesafeler

Faralya-Ölüdeniz:12km
Faralya-Hisarönü:16km
Faralya-Ovacık:17km
Faralya-Kayaköy:20km
Faralya-Fethiye:27km
Faralya-Çalış Plajı:30km


Firma Resmi Adı

BUTTERFLY GUEST HOUSE FETHİYE

İletişim Bilgileri

(530) 735-0984
(533) 140-8000
(252) 642-1042
info@butterflyguesthouse.com

Yetkili Adı Soyadı

BUTTERFLY GUEST HOUSE

www.butterflyguesthouse.com

Faralya Köyü Kızılcakaya Mahallesi No:62 Ölüdeniz/Fethiye/Muğla
Fethiye - Muğla

Firma Faaliyet Alanları

  • PANSİYONLAR

Firma Harita