Firmaya Mesaj Bırakın

BSB FASHİON

Firma Kodu: F154204667

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

BSB FASHİON

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta gkyz ak hava ve doa

HAKKIMIZDA

Genç, modern, kadınsı kıyafet ve aksesuarlar. BSB, stil sahibi genç kadınlar için üstün tasarımla birleştirilmiş kaliteli ürünler sunmaktadır. Modayı seven ve kadınlıklarının tadını çıkarırken çekici hissettiren kadınlar. BSB'nin amacı eşsiz bir alışveriş deneyimi sağlamaktır.Bunlar burada BSB'deki tesislerin yaydığı temel özelliklerdir. 22.000 metrekarelik tescilli bina, BSB'nin tüm felsefesine ek olarak şirketin merkez ofislerinin ultra modern alanını genişletiyor!

 

1980'den beri faaliyet gösteren BSB, günümüzde kadın moda ve giyim sektöründe lider konumdadır. Şirket bugün, 108 özel BSB mağazasından oluşan geniş bir ağa sahiptir , dağıtım ağı da kapsamlıdır ve Yunanistan ve yurtdışındaki büyük şehirlerde 600'den fazla ilişkili çok markalı mağaza bulunmaktadır. Şirketin uluslararası vizyonu, şu anda toplam 21 ülkede güçlü bir varlık gösteren, yurtdışında faaliyet gösterme iddiasıyla ifade edilmektedir.

  Grntnn olas ierii 1 kii i mekan

Şirketin merkezi Atina'daki özel mülklerde, toplam 22.000 metrekarelik bir alanda yer alıyor. Sofistike alanları ile eşsiz yapı bütün felsefesini ifade BSB ! Modern mimari mekanlar, marka için geliştirilen görünüm ve estetikle doğrudan bağlantılı olan şirket için önemli bir ön koşuldur.

 

BSB'nin hedef grubu, modayı seven, modern bir yaşam tarzı yaşayan ve gardırop seçimleriyle kişiliklerini ve kadınlıklarını ifade etmek isteyen 18 ila 34 yaş arasındaki kadınlardır.

 

BSB tarafından belirlenen yüksek standartların bir sonucu olarak nihai ürünün şüphesiz kalitesi, tasarım, üretim esnekliği ve planlama ile birlikte marka mükemmelliğinin temel unsurlarıdır.

Bunlar, BSB'nin içeri girmesini ve kendisini BSB'nin  hâkim durumda olduğu güçlü bir rekabet ortamında kurmasını sağlayan kilit noktalardır .

 

BSB mağazalarında, deneyimli ve iyi eğitimli personel sizi moda endüstrisine ve daha da özel olarak kadın kıyafetlerine yönlendirecektir. Yeni moda trendleri hakkında bilgilendirilecek ve daha sonra kendi stilinize ve zevkinize göre özelleştirebileceğiniz akıllı stil ipuçları ile size yardımcı olacaksınız.

  Grntnn olas ierii 1 kii ayakta ve i mekan


Firma Resmi Adı

BSB FASHİON

İletişim Bilgileri

(210) 300-3860
info@bsbfashion.com

Yetkili Adı Soyadı

BSB FASHİON

www.bsbfashion.com

10 km, Ulusal Yol Atina-Lamia
Beşiktaş - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita