Firmaya Mesaj Bırakın

BOZTEKS İPLİK

Firma Kodu: F137766771

Kurumsal Bilgiler

BOZTEKS İPLİK

HAKKIMIZDA

Bozteks tesisleri, Bilecik Bozüyük ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi üzerinde 80.000 m2'lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, iplik üretimi yapmaktadır. Şirket yakın zamanda yeni yatırım programları hazırlamaktadır.

Bozteks İplik Open-End ve Turlu Viskon iplik üretimi yapmaktadır. Fabrikalarımızda kaliteden ödün vermeme ilkesiyle, alanlarında lider olan Rieter(İsviçre), Schlafhorst(Almanya), Uster(İsviçre) gibi son teknoloji ürünü makineler ile üretim yapılmaktadır. Kurulduğu günden bu yana dünya markası olma hedefiyle çalışan Bozteks, sağladığı ihracat performansından ötürü, 1998 yılından beri İTHİB tarafından "Altın Başarı Madalyası" sertifikası ile ödüllendirilmiştir.

Vizyonumuz

Türk tekstil ürünlerinin Dünya pazarlarında yerini alması için üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımızı yürütüp kalite-fiyat dengesini optimal düzeye getireceğiz. Çalışanlarımız arasında hiç bir ayrım yapmadan geleceğin Türkiye'sinin oluşturulmasında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.

Misyonumuz

Ürünlerimizin kalitesini sürekli geliştirerek önümüzdeki beş yıl içerisinde Türkiye pazarında aranan marka olmak. Tesislerimizi sürekli yenileyerek, entegre tekstil kuruluşu olmak, pazarda sürekli olarak varlığımızı korumak. Çalışanlarımız ve müşterilerimizle sağlıklı ilişki kurarak kalite ve kurum olma bilincini yaymak ve geleceğin Türkiye'sinde güçlü Bozteks oluşturmak.

Temel İlke ve Değerlerimiz:

Dürüstlük

Güvenilirlik
Kalite
Verimlilik ve disiplin
En iyi olmaya çalışmak
Esneklik
En önemli kaynağımız olan insana ve doğaya önem vermek
Sürekli büyümek

Firma Resmi Adı

BOZTEKS İPLİK

İletişim Bilgileri

(228) 325-4350
bozteks@bozteks.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

BOZTEKS İPLİK

www.bozteks.com.tr

POYRA OSB MAH.2 CAD.NO:2
Bozüyük - Bilecik

Firma Faaliyet Alanları

  • İplik &Elyaf Sanayi Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita