Firmaya Mesaj Bırakın

BONESTA SWİMWEAR

Firma Kodu: F155715640

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

BONESTA SWİMWEAR


HAKKIMIZDA

40 yıla yakın süredir tekstil sektöründe boy gösteren kuruluşumuz, günümüzden 15 yıl önce mayoya da odaklandı ve Bonesta Swimwear ortaya çıktı. Hem de ne çıkış! Bonesta Swimwear üstün kalitesi, vücuda uyum sağlayan titiz tasarım anlayışı ve göz kamaştıran modelleriyle kısa sürede kadınların favorisi, sektörün en önde gelen markalarından biri oldu.

İtalya, İngiltere, Yunanistan, Almanya, Rusya… Bu ülkeler, Bonesta Swimwear markalı mayo ve bikinilerin tercih edildiği onlarca ülkeden yalnızca birkaçı! Ülkemizi yurtdışında temsil etme sorumluluğunun bilinciyle ilerlediğimiz yolda, Bonesta Swimwear ile bugün dünya mayo sektörünün en üst sıralarında yer alıyor, sürekli yükselen pazar payımızla Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyoruz.

Stilistlerimiz tarafından tasarlanan geniş koleksiyonumuzda İtalyan ve İspanyol kumaşlar ile aksesuarlar kullanıyor, modern çizgilere sahip ürünlerimizi tasarlarken her açıdan en iyinin peşine düşüyoruz. Farklılığı her ayrıntısında görebileceğiniz Bonesta Swimwear ürünleri sizi de farklı hissettirmeye hazır!

Dünyanın onlarca ülkesinde tercih edilen, büyüleyici çizgileriyle trendleri yakalayan değil belirleyen bir marka olan Bonesta Swimwear’in plaj modasına yön veren koleksiyonlarıyla her geçen gün daha da fazla kadının güzelliğine güzellik katıyor; Türkiye’nin markası olarak güven ve kaliteyi tüm dünyaya uygun fiyatla sunuyoruz.


Firma Resmi Adı

BONESTA SWİMWEAR

İletişim Bilgileri

(536) 596-7474
info@bonesta.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

BONESTA SWİMWEAR

www.bonesta.com.tr

Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. No: 166 Suriye pasajı Kat: 1 34340
Beyoğlu - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Plaj Giyim Firmaları
  • İç Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita