Firmaya Mesaj Bırakın

BEYMETAL ALÜMİNYUM

Firma Kodu: F154493406

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

BEYMETAL ALÜMİNYUM

 

HAKKIMIZDA

Beymetal Alüminyum, birçok sektörde faaliyette bulunmuş, 50 yıllık ticari geçmişi olan Gül Ailesi tarafından 1997 yılında İzmir’de kurulmuştur. Beymetal Alüminyum, kaliteli ürünü uygun fiyata satma amacıyla, tercihini kaliteden yana kullanmış, alüminyum sektöründe ülkemizdeki lider firmalarının ana tedarikçisi olmuştur.

Aksesuarda kaliteyi arttırmak amaçlı çalışmalar yapılmış, çeşitli aksesuarlar ithal etmiştir. 2001 yılında sattığı ürünler arasına kendi markası olan Alfore'yi dahil eden Beymetal Alüminyum, daha sonra bu ürünü pazarlama amacı ile satıcı bayiliklerini oluşturmuştur.
Beymetal Alüminyum, hizmette kaliteyi yakalamak amacı ile 2000 yılında Toz boya tesisi kurma kararı almış, renkli elektrostatik boyalı profillerin temininde yaşanan sıkıntılar, bu kararın alınmasının en önemli sebebi olmuştur.

Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava

Bu karar doğrultusunda harekete geçilmiş, 2001 yılı Mart ayında Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde toz boya tesisi, 2003 yılında ahşap görünüm tesisleri faaliyete geçmiştir. Beymetal Alüminyum, birçok firmanın işçi çıkardığı, ülke tarihinin en büyük ekonomik krizinin yaşandığı günlerde işçi istihdam etmek ve tesis açmanın haklı gururunu yaşamıştır.

Beymetal Alüminyum, Messe Alüminyum 2012 Fuarı’nda ürün gamına yeni kattığı; İtalyan endüstriyel dizayn firması “Linea Rossa Desing SRL” markası olan Linea Rossa’yı yurtiçi ve yurtdışı pazarlarına tanıtmış, kısa sürede küresel pazarda lider markalardan biri haline gelmiştir.

 

Firma Resmi Adı

BEYMETAL ALÜMİNYUM

İletişim Bilgileri

(232) 877-2114
info@beymetal.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

BEYMETAL ALÜMİNYUM

www.beymetal.com.tr/

Kemalpaşa OSB Mahallesi 21.Sokak No:5/1 Ulucak
Kemalpaşa - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları
  • METAL&PLASTİK KALIP SANAYİ FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita