Firmaya Mesaj Bırakın

BERTEKS TEKSTİL

Firma Kodu: F154566874

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

BERTEKS TEKSTİL

 

HAKKIMIZDA

1922’den beri bir aile şirketi olarak tekstil sektöründe faaliyet gösteren Berteks Tekstil A.Ş, 1983 yılından günümüze Bursa’nın en büyük organize sanayi bölgesi Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermektedir.

Yaklaşık 80.000 m2`lik alanda kumaşın tüm üretim aşamalarını bünyesinde gerçekleştirebilen entegre üretim sahasında yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlamaktadır. Berteks Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Berteks Tekstil 100 yıllık bir tarihle günümüzde 4. Kuşak sahipleri ile bilgi birikimi ve tecrübesiyle büyüyen, yeni teknolojilerle kendini geliştiren, kusursuz hizmet anlayışı ve yüksek standarttaki üretim kalitesi ile öncü firmalar arasında yer almaktadır. Ev tekstili üretimini % 85’ini başta Avrupa, Avustralya ve Amerika olmak üzere 5 kıtada 50’yi aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır.

 

Markalı büyümek temel strateji ile hareket eden Berteks Tekstil, her biri ayrı bir değere sahip tescilli alt markaları “Dolce Vita,’’ “Pescofil” “Secure” “Pescreen”, “Blocky”, “Acusta”, “Plicell”  ve “W-All”, “Verty’’  ile sektörde dekoratif, döşemelik kumaşlar, mekanizmalı perdeler, kaplamalı kumaşlar, plise perde, gömleklik kumaşlar ve teknik tekstil ürünleri ile yer almaktadır.

Berteks Tekstil, çevre dostu üretim ve yaşanan ortamlara estetik hava katan, kaliteli ve fonksiyonel ürünlerimizle yenilikçiliği misyon edinerek paydaşlarımızın yaşamlarına değer katmaktadır. İnovatif ürünler ve süreçlerin geliştirildiği Ar-Ge merkezi, kalifiye insan gücünün artırıldığı Berteks Akademi ile sürekli gelişimi sağlamakta, Turquality programı ile de kurumsallaşma ve markalaşma süreçlerini yürütmektedir. Ülkemizin başarılı bir geleceğe sahip olabilmesinin ancak tüm kurumların sosyal sorumluluk bilincinde olması gerekliliğin farkındalığıyla sosyal sorumluluk projelerini yürütmektedir.


Firma Resmi Adı

BERTEKS TEKSTİL

İletişim Bilgileri

(224) 280-2727
info@berteks.com

Yetkili Adı Soyadı

BERTEKS TEKSTİL

www.berteks.com

Demirtaş Dumlupınar Mah. Demirtaş Organize Sanayi Blg. Karanfil Sokak No:5 PK 16245
Osmangazi - Bursa

Firma Faaliyet Alanları

  • DOKUMA KUMAŞ FİRMALARI
  • PERDELİK KUMAŞ FİRMALARI
  • DÖŞEMELİK KUMAŞ FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita