Firmaya Mesaj Bırakın

BAL ORMAN

Firma Kodu: F139526586

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

BAL ORMAN ÜRÜNLERİ

Grntnn olas ierii gkyz bulut ve ak hava

HAKKIMIZDA

1999 yılında faaliyetine başlayan ‘‘ BAL ORMAN ÜRÜNLERİ ’’ ; alanında Dünya’nın sayılı firmalarından olan 7 tane PVC kaplama fabrikasının ürünlerinin TÜRKİYE dağıtımını yapmaktadır. Türkiye’nin en geniş renk yelpazesi ve en güçlü stoğuna sahip olduğu sektörce bilinen firmamız PVC’nin bütün türevlerini bünye­sinde bulunduran Türkiyedeki yegane firmadır. Grubumuz bünyesinde bulunan ‘‘ Formal Mobilya Malzemel­eri ’’ ile Dünya’nın tutkal devi olan H.B. FULLER GMBH firmasının mobilya sektörü tutkallarının tamamının satışını yapmaktadır. Yine grup bünyesinde bulunan ‘‘ HUĞLU PVC ’’ ile üretim ayağı da oluşturulmuştur. Firmamız ‘‘ Laminadecor ’’ Kenar Bantları satışı ile müşterilerimizin önemli bir ihtiyacını daha karşılamak­tadır. Hizmet odaklı satışı felsefe edinen firmamız; sektörel çözüm noktası bilinciyle kompozit kasa pervaz ve kapı sereni satışıda yapmaktadır.

Fotoraf aklamas yok

MİSYONUMUZ

Yüksek standartlı markaların satışı ve satış sonrası kaliteli hizmeti vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkararak her zaman ilk tercih edilen olmak.

VİZYONUMUZ

Koşulsuz müşteri memnuniyetinin yanı sıra gelişmiş teknolojideki ürünleri güçlü stok yapısı ve seçenek çokluğuyla müşterilerine ulaştırmaktır.Firmamız yapmış olduğu yenilikler ile üretici dostlarımızın elini güçlendirerek, Dünya Mobilya Pazarında ülkemizin lider olmasında büyük pay sahibidir. ‘‘Alıcıya yarar sağlamayan bir satış, satıcıya zarar getirir ’’ ilkesini benimseyen ve bu ilkeye sadık kalan yapımızla siz değerli müşterilerimize gururla hizmet etmeye devam ediyoruz...

Fotoraf aklamas yok

Firma Resmi Adı

BAL ORMAN ÜRÜNLERİ

İletişim Bilgileri

(212) 670-5062
info@balorman.net

Yetkili Adı Soyadı

BAL ORMAN ÜRÜNLERİ

www.balormanurunleri.com

Kıraç mevki Atatürk Mahallesi Orhan Veli caddesi no:8
Esenyurt - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Orman Ürünleri ve Yan Sanayi Firmaları
  • Duvar Kağıtları&Duvar Panelleri Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita