Firmaya Mesaj Bırakın

BAGGİ MENSWEAR

Firma Kodu: F155847560

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

BAGGİ MENSWEAR


HAKKIMIZDA

33 yıl önce İzmir’de küçük bir atölyede üretime başlayan Baggi’yi Türkiye ve dünya çapında bir marka haline getiren, kaliteye verdiğimiz önemdir.

Takım elbise, damatlık, smokin, ceket ve pantolon… Baggi, erkek giyiminin en değerli parçalarını tasarlarken, klasik tarzların güvenilirliği ve yetenekli tasarımcıların vizyonu arasında özel bir denge kuruyor. Erkeklere en önemli günlerinde eşlik eden bu ürünleri, kaliteyi seçim değil zorunluluk olarak gören bir anlayışla üretiyoruz.

1981’de üretime başladığımız günden bu yana üstün kaliteyi öncelikli tuttuğumuz, dikkat çekici tasarımlarımız önce Türkiye’nin dört bir yanına, daha sonra da dünyanın 100’den fazla ülkesine yayıldı. Yüksek standartlarımız ve ihracat başarımız sayesinde Türk erkek giyim sektörünü dünyada gururla temsil ediyoruz.

Baggi’yi tercih edenleri memnun etmek için bize düşen en önemli görev işimizi en iyi şekilde yapmaktır. Turgutlu’da yer alan 7500 metrekarelik üretim tesisimizde, 500 kişiyi aşan ekibimiz de bu anlayışla görevlerini yerine getiriyorlar. Baggi üretim tesisleri ayda 18.000 takım elbise kapasitesi ile çalışıyor.

10 kişilik tasarım ekibimiz, özel günlerinizin gerçekten unutulmaz olması için tecrübelerini, yaratıcılıklarını ve vizyonlarını ortaya koyuyorlar. 33 yıl gibi kısa bir sürede bir atölyeden dünyaya yayılan hikayemizde, detaylarıyla ürünlerimizi eşsiz kılan tasarımlarımız büyük rol oynuyor.

Türkiye’nin her yerinde ve dünyanın yaklaşık 100 ülkesinde erkekler hayatlarındaki en unutulmaz anları Baggi ile yaşıyor. Bunun için her gün, en özel günleriniz için gösterdiğiniz özenle çalışıyoruz.




Firma Resmi Adı

BAGGİ MENSWEAR

İletişim Bilgileri

(850) 441-9244
info@baggi.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

BAGGİ MENSWEAR

www.shop.baggi.com.tr

Avşar Mah. Ankara Asfaltı No:1275
Turgutlu - Manisa

Firma Faaliyet Alanları

  • Aksesuar Ayakkabı-Çanta-Kemer Firmaları
  • Gömlek&Kravat&Papyon Firmaları
  • Konfeksiyon& Takım Elbise&Damatlık Firmaları
  • Erkek Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita